Un „supergreu” şi-a anunţat prezenţa la gala lui Flavius Biea. Cine ar...

Un „supergreu” şi-a anunţat prezenţa la gala lui Flavius Biea. Cine ar putea fi adversarul campionului mondial din Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă

Gala BFC 4, în care Flavius Biea îşi va pune la bătaie centura IBA la categoria mijlocie, are deja mai multe puncte de atracţie. Cu ocazia evenimentului din sala „Constantin Jude” va reveni în ring şi cunoscutul supergreu din boxul profesionist – Cristian Ciocan.

Christian „Hammer”, originar din Pechea, județul Galați, precum Lucian Bute, a fost în ring ultima dată în iulie 2022, când a pierdut meciul decisiv pentru centurile WBO International și WBC Silver în fața britanicului Joe Joyce, în Wembley Arena din Londra.


Ciocan

„Ciocan, al cărui debut la profesioniști a avut loc în 2008, câștigă centura WBO Europe in 2012 în fața unui alt britanic, Danny Williams, pe care centură și-o apără cu succes în două rânduri, de fiecare dată acasă, la Galați. Titlul WBO Europe avea să îi revină in anul 2016, la Hale în Germania, apoi l-a păstrat după victoriile la David Price și Zine-Eddine Benmakhouf. Revenirea lui Cristian Ciocan în ring la Timișoara va fi cu atât mai interesantă cu cât gălățeanul e tentat să intre și într-o altă luptă, cea politică, pentru a deveni primarul comunei natale, Pechea”, au transmis organizatorii.

Biea ar putea să lupte cu un columbian

Altfel, Flavius Biea, care şi-a continuat pregătirea la Biea Boxing Gym, din Calea Torontalului, are un posibil challenger. Sunt tratative avansate pentru stabilirea adversarului.

Organizatorii transmit că în acest moment în pole-position se află Placido Ramiro Sánchez din Columbia, un pugilist cu 25 de victorii la profesioniști, dintre care 18 prin KO și doar 4 înfrângeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.