Formațiile Phaser și Versus au susținut concerte în cadrul acțiunilor „Povești din...

Formațiile Phaser și Versus au susținut concerte în cadrul acțiunilor „Povești din vecini”, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1786654927">

Formațiile timișorene Versus și Phaser au susținut concerte la sfârșitul săptămânii trecute în cadrul evenimentelor derulate sub genericul „Povești din vecini”, care au avut loc în două cartiere din oraș. Evenimentele au făcut parte din programul Ex-Centrica derulat de Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, dedicat organizării de activități culturale în cartiere.

Sâmbătă în Parcul Clăbucet spectatorii au avut parte de un spectacol pentru copii cu Teatrul „Magic Oz”, un atelier cu Ana-Maria Racz despre cum se nasc plantele, un atelier de împletit nuiele cu Dinu Perva, un mini – târg de adopție canină, un concurs de streetdance și un atelier explicativ despre instrumentele muzicale folclorice. Seara a fost colorată cu un spectacol folcloric al Ansamblului Timișul Tineret și de un concert susținut de formația Versus. Trupa timișoreană Versus a reușit să fie pe placul publicului cu un program alcătuit dintr-o serie de momente cu iz de latino. Figura centrală a trupei este Fabricio Martín Alva Delgado, cunoscut sub numele de Fabricio „El Latino”. Artistul s-a născut în 4 noiembrie 1986 în Chiclayo, un oraș aflat în nordul Republicii Peru, și a ajuns în România la sfârșitul anului 2009.

Duminică distracția s-a mutat în Parcul Pădurice, unde publicul a avut parte de un spectacol pentru copii cu Asociația „Teatru pentru tine”, un atelier și spectacol de acrobație, un atelier de lectură cu Florina Jinga și un concert cu formația Phaser. Trupa al cărei solistă vocală este Carina Dumitru a repurtat un succes deosebit și a inclus în recital o serie de piese cunoscute din repertoriul internațional, care au fost primite cu aplauze sincere din partea publicului. Serile derulate sub genericul „Povești din vecini” s-au încheiat cu ritmuri de DJ, spre deliciul celor care au participat la aceste acțiuni.

Foto: Florin Gherasim

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.