Roxana Iliescu a prins iar cu minciuna administrația Fritz: „În gaură totală...

Roxana Iliescu a prins iar cu minciuna administrația Fritz: „În gaură totală la capitolul eficiență economică”

3
DISTRIBUIȚI

Consilierul local Roxana Iliescu scoate în evidență eșecul secției cimitire din cadrul Horticultura SA, societate aflată în subordinea Primăriei Timișoara, care are în grijă cimitirele Calea Șagului și Rusu Șirianu, este, conform consilierei Pro România, „în gaură totală la capitolul eficiență economică”.

„Raportul economic privind veniturile si cheltuielile de la înființarea acestei secții, septembrie 2023 și până în ianuarie 2024, transmis de departamentul economic membrilor Consilului de Administrație, arată ceea ce era previzibil încă de la momentul dezbaterii proiectului de hotărâre susținut puternic de primarul Fritz și vicele Lațcău, respectiv faptul că veniturile societății sunt mult mai mici decât cheltuielile. Au mințit, in stilul lor caracteristic, în acte oficiale! Am susținut încă din 17 august 2023 faptul că atât studiul de oportunitate, caietul de sarcini cât si contractul aferent ce se va încheia cu Horticultura SA, se bazează pe estimări ale unor venituri pe care Horticultura SA nu le poate obține!”, a transmis Roxana Iliescu.

Consiliera locală a studiat raportul economic din care rezultă că, în perioada septembrie 2023 – ianuarie 2024, au fost venituri totale de 354.979 lei, în timp ce cheltuielile s-au ridicat la 908.452 lei, adică o pierdere de 553.472 lei.

„Ca fapt divers, cheltuielile cu personalul nou angajat de useriști pe această secție în perioada de mai sus, sunt in valoare de 511,786 lei, cu mult mai mari decât veniturile totale realizate în aceeași perioadă!”, mai spune Iliescu.

Consiliera acuză că administrația USR a mințit în actele oficiale suspuse la vot în plenul consiliului local, când a fost votată trecerea celor două cimitire în administrarea Horticultura, fiind estimate „venituri umflate cu pompa și total nerealiste”, în timp ce cheltuielile minime raportate se ridică la „1.868.340 lei, sumă la care se va adăuga plata salariilor celor minim 14 angajați pentru pază sau contractul cu firma de pază.


În concluzie, în realitate, societatea nu a realizat nici măcar într-o singură lună veniturile minime estimate de incompetenții de la USR!”.

3 COMENTARII

  1. Dacă USR-iştii au minţit în acte oficiale, faceţi-le plângeri penale doamnă Iliescu, iar dacă sunt incompetenţi demască-i. Bravo!
    Iliasca e singura care mai analizează ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.