Seară de blues din Marea Britanie, la Timișoara, alături de Norman Beaker...

Seară de blues din Marea Britanie, la Timișoara, alături de Norman Beaker Trio

0
DISTRIBUIȚI

Amatorii de muzică blues vor avea avea parte de un eveniment special, care îl va aduce în Timişoara pe Norman Beaker, unul din cei mai cunoscuţi artişti ai acestui gen muzical din Marea Britanie. Norman Beaker este unul dintre frontmanii scenei de blues britanice de mai bine de patru decenii. Descris de BB King ca fiind un „Freddy King alb”, Norman a colaborat alături de cele mai grele nume din gen, inclusiv BB King, Jimmy Rogers, Buddy Guy, Lowell Fulson, Fenton Robinson, Chuck Berry, Carey Bell James Booker, Jon Lord, Larry Garner și Ruby Turner.

Norman Beaker Band a lansat în luna septembrie a anului 2017 albumul „We See Us Later”, disc care a avut parte de recenzii favorabile din partea fanilor şi a presei de specialitate.


Printre diversele sale colaborări de-a lungul anillor se numără şi cele în calitate de chitarist de studio, artistul realizând înregistrări pentru albume semnate Jack Bruce, Lowell Fulson, James Booker şi Van Morrison. Începând din 2017 artistul face parte din Blues Hall of Fame. Cel mai recent material discografic al său poartă numele de Running down the clock și a apărut cu patru ani în urmă. Artistul a mai concertat o singură data în orașul nostru în luna februarie a anului 2019 la defunctul club Reflektor.

Concertul din Timișoara susținut de Norman Beaker Trio va avea loc miercuri, 24 aprilie, de la ora 20, la clubul Pixel, iar biletele se găsesc aici. Alături de Norman Beaker pe scenă se vor afla Slavica Tucakov și Marco Mattietti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.