Nicolae Robu, operat pe cord deschis UPDATE 1 Cum s-a finalizat intervenţia

Nicolae Robu, operat pe cord deschis UPDATE 1 Cum s-a finalizat intervenţia

9
DISTRIBUIȚI

Senatorul liberal Nicolae Robu, candidatul USL pentru Primăria Timişoara, a ajuns, în acestă dimineaţă, pe masa de operaţie. Medicii de la Clinica de cardiologie din Timişoara au decis să-l opereze pe cord deschis în urma leziunile coronariene depistate după ce Robu s-a simţit rău în ultimele zile.


Alături de medicii români a venit şi profesorul Gunter Laufer de la Viena, specialist în chirurgie cardiacă. Medicii vor face mai multe intervenţii bypass. Operaţia este în plină desfăşurare. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli ultimele informaţii.

UPDATE 1 PNL Timiş a transmis un comunicat de presă în care se afirmă că „intervenţia a durat 3 ore şi a fost un succes. Medicii consideră că domnul Nicolae Robu are nevoie de o perioadă de recuperare de aproximativ şapte zile, după care îşi va continua activităţile de campanie electorală. Opiniile specialiştilor şi faptul că Nicolae Robu a fost întotdeauna un om puternic ne îndreptăţesc să credem că acesta va reveni cât de curând printre timişoreni”.

9 COMENTARII

  1. sunteti un om cu adevarat puternic. altii ar fi tremurat de frica in asemenea situatie. de fapt prof robu a trecut un test de credinta si rezistenta astazi. sa-ti lasi inima in puterea lui D-zeu(medicii doar amelioreaza boala, iar numai D-zeu vindeca)in asemenea conditii mizerabile electorale, inseamna ca are sufletul curat. unui misel iar fi fost frica de dreptatea divina si ar fi refuzat interventia. ce se intampla daca refuza? nimic. Cati dintre timisorenii posibili bolnavi de inima circula si acum pe strada sau conduc masina cu arterele de la inima partial infundate. domnul robu a pus mai intai sanatatea d-lui ca prioritate (asa gandeste un om normal la cap). pe mine m-ati convins domnule profesor. multa sanatate! si desigur votul meu este al d-voastra

  2. Moş Nicolae(Robu lu’D-zeu),ori nu înţelegi nimic din ce ţi se întîmplă,ori te împing alţii în faţă,evident este că nici ei nu cred că o să cîştigi.Tu, în starea(de beşondric cu inima în cuie!), în care eşti încă dinainte de alegeri, e greu de crezut( şi,desigur, nici nu va fi altfel),că o să poţi conduce sub stresul afacerilor cu banii usl-işti,un ditamai stătuleţ mafiot cum e Timişul.Aşa că Moşule,mai bine fă-te că eşti în refacerea sănătăţii,ieşi onorabvil din luptă ,du-te din nou dacă mai eşti în stare,mai freacă mangalul pe la catedră,mai enerveasză ceva studenţi şi…apucă-te de memorii!
    O să-ţi aminteşti mai încolo,ce ţi-am spus,pur şi simplu ca de la om la om cu by-pass-uri muliple!!!Crede-mă ,stresul te pune la pămînt în mai puţin de 2 ani!!!

  3. Doamne cat de penibil poate fi omul asta…ataca la coarda sensibila, si toate babele ii plang de mila…chiar nu mai exista demnitate in natia asta?Chiar milogeala urmata de furt salbatic este reteta succesului in biata tarisoara numita impropriu Romania???

  4. Il externeaza in cateva zile si va fi apt sa isi continue activitatea electorala fara nici o problema in max o sapt! Un individ care a trecut peste greutati in momentul cel mai inpoportun, si care are puterea sa biruiasca! Un astfel de om meritam la primarie!

  5. Domnul Nicolae Robu este asteptat de universitari sa reperezinte Primaria Timisoarei. Bine ca exista asemenea om plin de calitati, un intelectual rasat, elegant, frumos, inteligent, tanar ( o aliura de european) Uitati-va cat decalaj de imagine exista intre Domnia sa si cveilalti candidati. Timisoreni, treziti-va. VOTATI , ICOLAE ROBU ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.