Ion Braşoveanu, noul şef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel...

Ion Braşoveanu, noul şef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara. Cine va fi adjunct

10
DISTRIBUIȚI

ion-brasoveanu adi

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara va avea un nou procuror general  – Ion Braşoveanu, cel care până acum a condus Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş. Acesta a obţinut nota 9,60 la concursul pentru ocuparea acestei funcţii.


Funcţia de adjunct va fi ocupată de Marius Neculce, cel care a condus Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad. În timpul mandatului acestuia, a fost instrumentat dosarul în care subordonaţii săi au falsificat interceptările dintr-un dosar penal în încercarea de a-l compromite pe procurorul Lucian Dolcu, ulterior instanţa dispunând restituirea dosarului din cauza modului defectuos a fost lucrat. Braşoveanu şi Neculce urmează să fie validaţi de  Consiliul Superior al Magistraturii.

10 COMENTARII

  1. In sfarsit un profesionist in fruntea PCA. Dl. Brasoveanu un procuror de tip nou, deschis dialogului cu societatea civila, apreciat de colegi, familist onorabil. Tovarasa avo. Carmen Ob isi da palme? Campania de denigrare a procurorului onest nu a dus la nimic? Gigi Las zis 50€ nu a reusit sa convinga Comitetul Central prin articole gen Scanteia? Iata ca adevarul invinge intotdeauna. ‘Napoi la kolhoz, pardon la scoala sanitara!

  2. Previzibil si poate chiar firesc in privinta lui Ion Brasoveanu insa nu se poate spune la fel despre Neculce Marius care are un istoric ce lasa de dorit in Mun.Arad ce sunt incompatibile cu aceasta demnitate.

  3. Incep sa se vada schimbari in bine in justitia romaneasca. Ion Brasoveanu merita postul obtinut prin concurs, iar despre adjunctul sau se poate spune ca a incercat eliminarea oricarui dubiu asupra situatiei interceptarilor facute din care reiese destul de clar implicarea domnului Lucian Dolcu in traficul de tigari de contrabanda, sotia acestuia fiind asociat in firma Group Dexter a interlopului Sorin Adrian Lăutaş. Domnul procuror Lucian Dolcu foloseste ca probe implicarea unor ziaristi in cazurile sale pentru a atrage si manipula opinia publica, inca de pe vremea cand era la Lipova. Cineva trebuie sa ii ancheteze si pe procurorii manjiti in coruptie si asociere cu crima organizata. Nu-i asa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.