ACS Poli a plecat în cantonament. Ce jucător este așteptat să se...

ACS Poli a plecat în cantonament. Ce jucător este așteptat să se alăture lotului în Slovenia

1
DISTRIBUIȚI
ACS POLI REUNIRE LOT04
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Jucătorii de la ACS Poli au plecat în această dimineaţa spre Dravograd, Slovenia, unde vor efectua un stagiu de pregătire timp de 12 zile. Vali Velcea a plecat de la Timişoara cu un lot de 23 de jucători, printre care şi Ion Dragu şi Răzvan Moldovan, jucători testaţi în ultima săptămână.

Staff-ul tehnic a renunţat la Caius Lungu de la CSM Râmnicu-Vâlcea şi la Michel Rosenblum, fiul managerului Călin Rosenblum, rămaşi şi ei în probe după jocul-şcoală de miercurea trecută. Ion Dragu are 26 de ani, este fundaş stânga şi a jucat la CS Mioveni iar Răzvan Moldovan are 20 de ani, joacă pe postul de mijlocaş central, este un produs al Academiei Hagi şi a îmbrăcat ultima dată tricoul celor de la U Cluj. Antrenorii mai aşteaptă întăriri în Slovenia.


Souleyman Keita este aşteptat mâine la Dravograd, deoarece mai are de rezolvat aspecte legate de viza pentru spaţiul Schengen. De asemenea, este aşteptat şi senegalezul Tony de la U Cluj. De asemenea, Călin Rosenblum a spus că aşteaptă un mijlocaş stânga şi un mijlocaş central.

În cantonament, ACS Poli va avea primul joc de verificare miercuri cu Dinamo Zagreb la Murska Subota. Apoi, sâmbătă echipa va juca contra polonezilor de la Karpaty Lvov, la Maribor, iar pentru data de 10 iulie e programt meciul cu Udinese, în Italia, la Manzano.  „Este o perioadă normală care trebuie să existe în viaţa unei echipe. Vom merge într-un turneu de pregătire de 12 zile care va conţine maximum patru meciuri de verificare. Rămâne să mai găsim al patrulea adversar. Din punctul meu de vedere, adversarii sunt pe măsura celor pe care îi vom întâlni în Liga I, şi va fi un cantonament centralizat cu tot ce înseamnă alimentaţie, vitaminizare, program de odihnă, recuperare după efort. Ar trebui să intrăm puţin şi în planul tactic pentru că totuşi avem şi jucători noi, probabil vor mai apărea şi alţii noi şi va trebui să mă edific şi eu asupra posturilor. Au plecat 23 de jucători şi probabil se vor alătura încă doi sau trei, în funcţie de cum se vor rezolva actele. Managerul va veni după două zile pentru că va trebui să rezolve situaţia cu jucătorii la care s-a renunţat”, a declarat antrenorul Vali Velcea.

Iată lotul care a plecat în cantonament:

Portari: Nuno Claro, Eduard Pap, Valentin Coca

Fundaşi: Claudiu Belu, Florin Nohai, Aleksandar Petrovic, Alin Şeroni, Cristian Scutaru, Adrian Rusu, Cristian Bocşan, Marko Marovic, Eduard Nicola, Ion Dragu

Milocaşi: Alex Popovici, Cristian Bărbuţ, Ovidiu Petre, Adrian Poparadu, Răzvan Trandu, Răzvan Moldovan, Florin Nanu

Atacanţi: Jorge Ruiz, Cristian Boldea, Szalobs Szekely

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.