Timişoreanul Sean Norvis, remix pentru Alex Mica şi piesă nouă în stilul...

Timişoreanul Sean Norvis, remix pentru Alex Mica şi piesă nouă în stilul bumţi – bumţi : Lasă-mă-n-place

0
DISTRIBUIȚI

seannorvis (1)

Producătorul şi remixerul timişorean Sean Norvis a realizat un remix interesant al piesei Donna Gialla, semnată Alex Mica, varianta acestuia fiind una care i-a căzut cu tronc binecunoscutului solist. „Sean Norvis a făcut primul remix pentru piesa „Donna Gialla”, care sună la nivelul aşteptărilor şi care mie mi-a plăcut foarte mult. În prim plan, piesa are un ritm vesel, iar Sean a reuşit să lucreze foarte bine asupra acesteia fără să modifice starea de euforie şi entuziasm pe care o transmite melodia.


Dintre toate remix-urile existente pentru „Donna Gialla”, acesta m-a fascinat cel mai tare şi sper că voi mai avea ocazia să ascult lucrările lui Sean Norvis pentru piesele mele“, a declarat Alex Mica.

Anul trecut Sean Norvis a scos un E.P. numit Nasty Love (alături de Seepryan),  la casa de discuri germană Sorry Shoes şi a cunoscut succesul şi cu melodia Ibiza Feelings. Pe lângă acest remix pentru Alex Mica, Sean Norvis pregăteşte o nouă piesă compusă de el şi cântată de Denis Hertz, care se numeşte Lasă-mă-n place. Piesa face parte din categoria bumtzi – bumtzi (Kiss FM style) şi va fi lansată în viitorul apropiat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.