Biciclete şi fapte bune pentru a o ajuta pe Teo să învingă...

Biciclete şi fapte bune pentru a o ajuta pe Teo să învingă cruda boală. Vezi cum o poţi sprijini şi tu GALERIE FOTO

2
DISTRIBUIȚI
<


figure id="attachment_89668" style="width: 640px" class="wp-caption aligncenter">biciclete (5)
Teodora, alături de cei care vor să o ajute să învingă cruda boală

Împlinirea unui an de existenţă a atelierului Bicicle TeMe a fost sărbătorită într-un mod cât se poate de ingenios aseară în cafeneaua D’arc, unde timişorenii au licitat pentru o frumoasă bicicletă de dame şi au achiziţionat cărţi poştale tematice pentru un scop caritabil.  „Am pregătit pentru această ocazie o bicicletă clasică de dame pe care am recondiţionat-o. A fost revopsită, am înlocuit roţile complet, i-am pus aripi uşoare, lanţ plus pedale noi, cauciucuri noi de oraş şi i-am îmbrăcat şaua şi ghidonul în piele. Culoarea este cea mai cerută culoare de la noi din atelier şi cam aşa recunoaşte lumea bicicletele realizate de noi, după culorile vii“, ne-au declarat Raul Gârleanu şi Mihai Borcescu, din partea Bicicle TeMe.

Banii obţinuţi în urma licitaţiei şi în „borcanul“ pus la faţa locului au fost donaţi Teodorei Chiorean, o timişoreancă  în vârstă de 24 de ani care luptă cu cancerul de mai bine de un an, care a fost prezentă la faţa locului.În anul 2012, în urma unui control efectuat la o clinică din Timişoara, ea a fost diagnosticată cu cancer la sân. Supusă unei intervenţii chirurgicale la Cluj, în timpul căreia a fost extirpată tumora malignă, Teodora Chiorean a urmat apoi tratamente de chimioterapie, radioterapie şi hormonoterapie, însă,  la  numai câteva luni de la operaţie, a început să se simtă din ce în ce mai rău şi i-au apărut nişte iritaţii pe piele. Maladia, din păcate, recidivase. O parte a rezultatelor unor analize ulterioare au fost trimise  la o clinică din Turcia, ai cărei specialişti au chemat-o de urgenţă acolo, unde controalele au evidenţiat o  extindere a cancerului, acumulări de apă la nivel pulmonar, la ganglionii gâtului şi la axila stângă.

La ora actuală, pentru Teo, şansele stau în generozitatea semenilor. Ea ar putea supravieţui bolii necruţătoare numai dacă urmează un tratament de patru luni, ale cărui costuri se ridică la 10.000 de euro, o sumă prohibitivă pentru tânăra timişoreancă şi familia ei. Cei care doresc să-i vină în ajutor pot face donaţii în bani, în conturile  RO32INGB0000999901463192 (lei) şi RO02INGB0000999903201487 (euro).

2 COMENTARII

  1. Exista cumva si alte posibilitati de donatii, de exemplu prin Paypal sau altceva? As vrea sa donez, dar nu sunt in Romania/ nu am cont din Romania si nu as vrea sa-i inbogatesc pe cei de la banci cu suma exorbitanta care se practica pt transferuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.