De ce crede liderul PNL Timiș că l-au vrut pesediştii pe rectorul...

De ce crede liderul PNL Timiș că l-au vrut pesediştii pe rectorul UVT drept candidat în Colegiul 3 Deputați Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

nicolae robu rector 1 p

După ce a întâmpinat opoziţie din partea pesediştilor la ultimul plen din CLT, în privința contractării unei televziuni care să transmită în direct şedinţele de plen, mai marele liberal din judeţ a avut o revelaţie politică. În urmă cu ceva vreme, la auzul veştii că rectorul Universităţii de Vest din Timişoara, Marilen Pirtea, ar putea candida pentru Colegiul 3 Deputaţi, Nicolae Robu se întreba „din partea cui să candideze? Eu ştiam că domnul Pirtea afirma că este un om de dreapta. D-ul de la PSD o fi de la dreapta. În discuţiile pe care le-am avut nu am discutat niciodată aşa ceva. Acum, eu ştiam că e un om de dreapta inclusiv prin proiecte asumate unei astfel de orientări”.

Momentan Robu nu a făcut public numele candidatului PNL care va intra în cursă, dar un lucru este cert, acesta spune că atât Cosmin Costa cât şi Viorel Coifan sunt mai tari decât orice ales ar avea PSD şi că acesta ar putea fi motivul pentru care foştii parteneri de alianţă ar fi ales un om din exteriorul partidului, că să nu piardă bani degeaba într-un colegiu deja câştigat de liberali.

Numele candidatului PNL va fi făcut public abia după Paşti, a mai completat edilul şef.


Contrar aşteptărilor primarului, pesediştii vor merge în alegeri pe mâna medicului Florin Bîrsăşteanu. Marilen Pirtea a precizat, zilele trecute, că a primit o ofertă din partea PSD-ului, dar a refuzat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.