Christian Podratzky: „Adi Popescu e singurul om normal din Rezident Ex“. Vezi...

Christian Podratzky: „Adi Popescu e singurul om normal din Rezident Ex“. Vezi ce suprize pregăteşte trupa pentru concertul din Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

podratzky

Primul concert alături de noul solist al trupei Rezident Ex, Sebastian Simonis, care va avea loc marţi 15 iulie La Căpiţe, le va oferi melomanilor o serie de surprize.

Noul lead vocal al trupei Rezident Ex, ales în urma unei campanii, va evolua alături de trupa care a câştigat premiile Maximum Rock Awards pentru „cel mai bun album al anului” şi „best rock band”. „În luna februarie când am cântat la premiile Maximum Rock am ales trei vocalişti să cânte cu noi. Sebastian era un tip cu care ne întâlnisem într-un restaurant, înainte, unde a venit cu soţia lui. Părea foarte simpatic. Am zis că dacă şi cântă cum arată, e omul nostru. A doua zi, am avut repetiţii cu vocaliştii aleşi. S-a pus la microfon şi avea o voce puţin răguşită. I-am zis <<Te rog frumos nu avem chef de un nou No.1 , cântă cu vocea ta>>. El ne-a spus că nu poate altfel, că asta e vocea lui. Are un accent foarte fain, nici de bucureştean, nici de timişorean“, spune Christian Podratzky, despre alegerea noului solist.

Unicul concert din această vară al trupei va cuprinde o serie de surprize şi va fi filmat.


În acest weekend, băieţii care alcătuiesc trupa Rezident Ex se află la Bucureşti, unde pregătesc concertul din oraşul nostru şi filmează cadre pentru viitorul videoclip al formaţiei. „Pentru show-ul nostru de acasă vom avea două repetiţii. Vom filma cadre pentru piesa Lasă-mă să zbor, la Bucureşti. Avem şi câteva piese noi şi intenţionăm să ne revedem în luna august la Timişoara să ne sudăm. Evident, pregătim un turneu de toamnă în oraşele mari ale patriei“, a mai adăugat Christian Podratzky. În ceea ce priveşte albumul cu numărul doi al formaţiei, muzicienii nu se grăbesc defel, deşi o bună parte din piesele care se vor regăsi pe acest material discografic sunt deja finisate. „Avem multe piese noi, pentru noul album. Muzical, nu vor mai fi compoziţii din anii 80, vor fi melodii compuse de mine, de Mathias şi altele. Noi nu suntem o trupă care trăim din piesele vechi. Nu vom scoate albumul nou anul ăsta. Alţii, fac un disc la zece ani şi tot trăiesc. La concertul de la Timişoara va fi prezent şi Adi Popescu, singurul om normal din Rezident Ex. Mă refer la faptul că el chiar are o slujbă“, a mai precizat Podratzky. Concertul Rezident Ex va începe la ora 21 iar biletele de intrare pentru acest eveniment costă zece lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.