Love in the Air – videoclipul cu buget de 50.000$ al timișoreanului...

Love in the Air – videoclipul cu buget de 50.000$ al timișoreanului Geo Da Silva. Cum va promova Balcanii GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Spania pare a fi „tărâmul făgăduinței” pentru muzicienii români care caută succesul european. După Inna și Alexandra Stan, spaniolii de la Blanco y Negro l-au ales pe timișoreanul Geo Da Silva pentru a le promova brandul și numele în țări precum Franța, Spania, Italia și Anglia. Spaniola este vorbită astăzi de către 550 de milioane de oameni pe Pământ, fiind a patra limbă a planetei – după mandarină, hindi și engleză – un motiv în plus pentru artiștii Blanco y Negro de a se muta în țara iberică. Timișoreanul Geo Da Silva este unul din românii cu o bază largă de fani, unul din artiștii care fac muzică apreciată și care și-a ales ca reședință Barcelona, fiind mânat către Spania de lipsa de perspectivă a pieței românești.

Cu un hit (Booma Yee) care anul trecut, în 2013, a ajuns în top 10 în țările din Balcani dar și în cele latine (și aici includem Brazilia, Argentina și Venezuela) și altul care în prezent este în top 10 în majoritatea radiourilor și televiziunilor muzicale din Spania, Geo Da Silva a început alături de Jack Mazzoni și DIDI (Dijana Jankulovic) un proiect muzical care îmbină house, tech și dance într-un stil care contopește muzica anilor 90 cu ritmurile secolului 21. Săptămâna trecută a fost realizată filmarea primului videoclip DIDI Feat Lumia Brothers – Love în the Air, o piesă dance în limba engleză dar cu o linie melodică plină de entuziasm și forță.


Videoclipul este filmat în 2 locații în Belgrad – Teatrul Național și Aeroportul din Belgrad, bugetul fiind impresionant pentru un clip din Balcani – peste 50.000 euro. Piesa va fi lansată în luna noiembrie a acestui an, televiziunile din fostul spațiu iugoslav arătându-se entuziasmate de proiect și videoclip.

Despre Geo Da Silva

Geo Da Silva și-a început cariera în 1994, ca și warm-up DJ în cluburile din Timișoara. Începutul aniilor 2000 îl prinde mixând în cluburile de pe malul Marii Negre. În 2004 s-a lansat în muzica dance, formând alături de alți 2 DJ formația „Funky DJs” trupă ce a scos pe piața românească hit-uri precum „Romania Dansează”, „Stai”, „Planet Funk” sau hit-ul „Loca”.

Recunoașterea internatională a lui Geo Da Silva a apărut de-abia în 2007-2008, odata cu apariția albumului solo și a turneului de promovare în 25 de tari – punctul de pornire fiind locul fierbinte al DJ-ilor din Grecia, Mykonos. Hit-ul „I’ll Do You Like a Truck” a ajuns in mainstream-ul de peste ocean, fiind folosit ca background pentru diverse seriale și sit-comuri – ca de exemplu serialul „The Office”, produs de NBC. 2014 în prinde pe Geo Da Silva într-un nou contract cu cea mai cunoscută casă de discuri din Europa, Blanco y Negro Music într-un duo dinamic format împreună cu Jack Mazzoni, un DJ italian ale cărui piese prin gustul clubberilor din „cizmă”. Primul single lansat în 2014 a fost Disco-Disco Good-Good în februarie 2014, videoclipul filmat in Timisoara acumuland  1.000.000 de vizualizari si devenind no.1 in Serbia, Bosnia-Herzegovina si Muntenegru. A urmat un videoclip de vara Awela Hey, care pe langa prima pozitie in topurile balcanice a reusit sa cucereasca si Spania, ajungand in top 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.