Primarul Nicolae Robu, enervat de un cetăţen de pe strada Orion. Cum...

Primarul Nicolae Robu, enervat de un cetăţen de pe strada Orion. Cum vrea primarul să le îngrădească nemulțumiților dreptul la libera exprimare

0
DISTRIBUIȚI

La debutul acestei săptămâni primarul Nicolae Robu anunţa că nu va mai tolera nesupunerea proprietarilor de garaje de pe strada Orion.

„Le facem acum ultima notificare celor de pe strada Orion înainte de a le demola prin execuţie silită. Trimitem actele azi, vor avea termen cinci zile să înceapă demolarea. Următoarea acţiune va fi pe strada Uranus, unde sunt foarte multe garaje. În sedinţa de joi sau în prima şedinţă din luna decembrie vom declara utilitatea publică pentru zona respectivă, pentru că intră în amenjare parcul Pădurice. Pe strada Orion momentan există circa 24 de garaje, din care doar trei au contracte cu clauze de despăgubire”, a declarat Robu.
Astăzi primarul nu a pierdut ocazia de a le transmite proprietarilor de garaje să nu creeze probleme, spunând că mai mulţi dintre aceştia au fost la primărie şi s-au arătat de acord cu demolarea garajelor.

Nu toţi locatarii de pe Orion au fost atât de docili, astfle că primarul a informat că„un cetăţean a lipit pe toate garajele un îndemn la revoltă, la nesupunere.


„Sigur că acel cetăţean are dreptul acesta democratic, dar nu aş vrea să ne scape din vedere că vom ajunge şi la litigii prin care vom cere daune celor care crează probleme. Cei care au clauză de despăgubire vor primi bani,cei care nu au clauză, să nu mai încerce să primească bani că nu există modalitate legală nici dacă ne-am scălda noi în bani să depăgubim pe cineva, nici char dacă ar exista o astfel de clauză. Îi rog pe toţi proprietarii de garaje să nu creeze probleme inutile”.

Edilul a mai completat şi că vă comunic că „în 2015 în vară vom începe amenajările între blocuri spaţii verzi, locuri de parcare, vom amplasa foişoare în anumite locuri vom avea şi săli de fitness în aer liber”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.