INEDIT Un pictor din Timișoara, medic rezident la spitalul județean, își vinde...

INEDIT Un pictor din Timișoara, medic rezident la spitalul județean, își vinde tablourile pentru a renova un salon. Cât de jalnic arată încăperea și cum poți da o mână de ajutor FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-698562961">

Un medic rezident de la Spitalul Județean Timișoara face un gest impresionant pentru a veni în sprijinul pacienților care ajung la Clinica de Chirurgie Vasculară. Mircea Ionuț Popițiu și tatăl său s-au decis să scoată la vânzare mai multe tablouri pe care le-au realizat, iar banii strânși vor fi donați clinicii pentru renovarea unui salon, care arată jalnic.

Vernisajul expoziției de pictură „Secrete” a avut loc ieri și a fost organizat în scop caritabil, având drept scop strângerea de fonduri pentru susținerea proiectului rotarian 2015 „Salonul Rotary din Clinica de Chirurgie Vasculară Timișoara”. „Este nevoie de 10.000 de euro pentru renovarea salonului și avem doar 7.500 de euro. Eu voi contribui cu banii strânși din vânzarea picturilor”, ne-a spus Mircea Ionuț Popițiu, medic rezident la Clinica de Chirurgie Vasculară.

10917453_1004327362928715_1884041199_n

Vă reamintim că Mihai Ionac, șeful Clinicii de Chirurgie Vasculară din cadrul Spitalului Județean Timișoara, a inițiat, în toamna anului 2013, o amplă campanie de donare de fonduri pentru modernizarea saloanelor clinicii, care nu au mai fost renovate de ani întregi. O mulțime de companii și asociații i-au sărit în ajutor și au donat fonduri, astfel că s-au strâns aproximativ 100.000 de euro. Totuși, au mai rămas trei saloane care încă nu au fost renovate. Anual, aproximativ 2.000 de pacienți trec pragul Clinicii de Chirurgie Vasculară din cadrul Spitalului Județean Timișoara, singura de altfel din vestul țării.

Expoziția va putea fi vizitată până în data de 15 februarie la restaurantul Core’e Napoli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.