ACS Poli înfruntă o echipă a Petrolului cu tot mai multe probleme....

ACS Poli înfruntă o echipă a Petrolului cu tot mai multe probleme. Ce jucător și-ar mai dori Florin Marin în lotul numeros de la Timișoara

3
DISTRIBUIȚI

acs poli iasi (5)

ACS Poli se pregătește de o lună plină de deplasări. Prima oprire a elevilor lui Florin Marin va fi luni pe terenul aproape impracticabil al Petrolului, echipă afectată profund de insolvență. Prahovenii ocupă ultimul loc în Liga I și au câteva absențe importante pentru meciul cu timișorenii.

Nici Florin Marin nu e ferit de probleme de lot înaintea deplasării pe ”Ilie Oană”. Zicu acuză în continuare probleme musculare, Poparadu, Hernandez și Luchin, sunt incerți. Ultimul a fost aproape de o accidentare groaznică în egalului cu CSMS Iași.

Petrolul are un gazon de ”Județ” pe o arenă de 4 stele UEFA, din cauză că nu a mai fost îngrijit. Tehnicianul bănățenilor a recunoscut că echipa sa nu a fost de acord să dispute partida pe ”sinteticul” de la Chiajna. ”Mă aștept la un meci dificil, au jucători de calitate, sunt convins că sunt montați foarte bine pentr jocul cu noi. Terenul într-adevăr nu arată bine, dar trebuie să jucăm în orice condiții.


Problemele lor, stadionul arăta foarte bine în sezonul trecut… Au solicitat să jucăm la Chiajna pe sintetic, nu am fost de acord. Important e să te adaptezi. Tudose, Moussa, absentează de la ei, dar o să intre Nepomuceno, Benga, au soluții. Avem un avantaj moral față de ei, sunt jocuri diferite. Cupa Ligii e altceva față de camionat. Va fi mai greu”, a declarat Florin Marin. Petrolul are și două absențe cauzate de suspendări: Dacian Varga și Ionuț Peteleu.

”Lupii” au adunat doar opt puncte pe teren iar suspendarea de 6 puncte i-au lăsat în continuare în postura de ”lanternă”. ”Și la Petrolul au fost probleme legate de lotul de jucători, au adus o echipă nouă, e greu să construiești o echipă rapid care să obțină rezultate pozitive. Pecanha, Marinescu, Benga au rămas din 11-le de bază. Și la Poli au fost probleme la începutul campionatului din același motiv”, a conchis Florin Marin.

Au renunțat la portarul turc și mai negociau cu croatul

Deși are un lot numeros la dispoziție, spre 30 de nume la dispoziție, Florin Marin a spus că și-ar mai dori un jucător. E vorba de croatul Ricardo Radina, un fundaș de 19 ani cu pașaport italian și care a evoluat la Lubeck în Germania. ”E jucător de perspectivă, eu îl doresc. Nu s-a ajuns la o înțelegere. Noi vrem să-l luăm pe o perioadă mai mare… impresarii lui doreau pe o perioadă scurtă”, a explicat Florin Marin.

Timișorenii au renunțat în schimb la ultimul trialist, portarul turc Cantug Temel. ”A venit în probe și nu a fost peste nivelul lui Smaranda și Pap”, a concluzionat antrenorul lui ACS Poli. După jocul de la Ploiești, în perioada de pauză, bănățenii vor disputa un amical la Belgrad cu RAD.

Partida Petrolul Ploiești – ACS Poli Timișoara se dispută luni, de la ora 21.00, în etapa a XIII-a a Ligii I (ultima a turului).

3 COMENTARII

  1. incep sa se miste lucrurile. croatul trebuie luat neaparat ca stoperi nu au. cu Scutaru si Luchin nu joci mult. in ultimul meci cu Iasiul cele doua goluri cu capul s-au dat din mijlocul careului unde seful pe sus e stoperul gazdelor. nu a fost si ceilalti, Cinu si Melinte care nu-s rai de fapt sint prea putini. daca isi iese Cinu din fire ca si in meciul cu Tg. Jiu risca sa fie suspendat. mie totusi imi place ca stoper, nu se compara cu Scutaru care la virsta sa are cam mereu probleme musculare. ma intreb, de ce ? la virsta lui Cinu va merge probabil in cirje.

  2. ma-m uitat la profilul lui Radina, nu arata asa de bine. in 14/15 are un singur meci intr-o echipa de juniori. in Regionalliga Nord un fel de liga a III in Romania, nu a jucat datorita unei fracturi de rotula/patela si a unor probleme cu aductorii. ma rog, nu zic ca Florin Marin nu are ochi la virsta sa, a fost el insasi stoper, dar desi Radina are 1,88 m nu arata un stoper prea experimentat, chiar de loc. sa-l iei pe termen scurt sint bani effectiv aruncati pe ferestra, pentru ca in unul ca asta trebuie intii sa investesti. asta pina acum a jucat pe la Quelle Führt la juniori si nu are nici un meci sub presiune ca in Liga 1. m-am razgindit, nu stiu daca e potrivit, mai ales vis a vis de pretentiile impresarilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.