Minibusurilor electrice ale Primăriei Timişoara, eşec total. Ce spune Nicolae Robu despre...

Minibusurilor electrice ale Primăriei Timişoara, eşec total. Ce spune Nicolae Robu despre lipsa de interes a turiştilor

0
DISTRIBUIȚI

20_resize minibus electric

Minibusurile electrice cumpărate de Primăria Timișoara acum mai bine de un an și jumătate au fost scoase, de atunci, doar pentru a fi văzute. În weekend-ul trecut, însă, primul dintre acestea a ieșit pentru prima oară pe un traseu turistic în centrul Timișoarei.

Maşinuţa care poate transporta 12 turiști a străbătut, însă, zona centrală oraşului fără niciun pasager, conform digi24.


Lipsa de informare și preţul destul de mare – 10 lei pentru circuitul de o oră – ar putea fi cauzele pentru care minibusul a rămas gol.

„Probabil că nu s-a făcut suficientă promovare. Este pentru prima dată când au fost scoase şi, ca la orice început, apar dificultăţi. Sunt convins că în continuare vor avea mare succes. Sigur, nu neapărat în perioada care urmează, pentru că nu ştim cum va fi vremea”, a spus primarul Nicolae Robu pentru sursa citată.

Microbuzele pentru turişti au fost cumpărate anul trecut, au costat 30.000 de euro și pot duce fiecare până la 12 turiști, însă nu au putut fi omologate inițial, pentru că legislaţia românească nu recunoaşte vehicule care au viteza maximă de 20 de kilometri la oră. Ele au fost modificate ca să poată ajunge la viteza de 50 de kilometri la oră, iar acum așteaptă turiștii care se pare că nu se grăbesc să vină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.