Studenţii de la Universitatea Politehnica din Timişoara, invitaţi să afle poveştile de...

Studenţii de la Universitatea Politehnica din Timişoara, invitaţi să afle poveştile de succes ale unor foşti absolvenţi. Cum îi ajută astfel de întâlniri

0
DISTRIBUIȚI

rectorat politehnica palatul loyd

Studenţii de la Universitatea Politehnica din Timişoara sunt aşteptaţi, la sfârşitul acestei săptămâni, la o întâlnire inedită cu foşti absolvenţi ai instituţiei. Astfel, vineri, în data de 9 octombrie, începând cu ora 16.00, în Sala Polivalentă din cadrul noii biblioteci a universităţii are loc evenimentul „Cariera ta începe azi!”. La acţiune vor participa trei dintre cei mai valoroşi absolvenţi ai UPT. Este vorba despre Iuliu Winkler, europarlamentar şi fost ministru al telecomunicaţiilor, Marius Popa, consul onorific al Regatului Ţărilor de Jos la Timişoara, şi Corneliu Birtok-Băneasă, inventator.

„Acțiunea va oferi studențiilor noștri șansa de a interacționa în mod direct cu foști absolvenți UPT care le vor împărtăși din experiența lor profesională și personală de excepție.


Manifestarea face parte dintr-o serie de acțiuni ale proiectului OVDIP, care vizează promovarea modelelor de excepție, puternic motivaționale, cu scopul de a spori atractivitatea învățământului superior, în special a profilurilor tehnice. Totodată, va crea un forum de discuție între profesioniști și profesioniști în devenire, cu scopul dezvoltării unei legături intergeneraționale”, transmit reprezentanţii Universităţii Politehnica din Timişoara.

Acţiunea se încadrează în seria de manifestări dedicate aniversării a 95 de ani de la înfiinţarea Universităţii Politehnica Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.