Gigi Neţoiu, în continuare internat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara,...

Gigi Neţoiu, în continuare internat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, după ce a suferit un infarct în închisoare. În ce stare este și când va fi operat pe inimă

0
DISTRIBUIȚI

gigi netoiu ziare_com

Gheorghe Nețoiu, fost acționar la cluburile de fotbal Dinamo București și Universitatea Craiova, este în continuare internat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara. Vă reamintim că Gigi Neţoiu a suferit un infarct, duminică seara, la Secţia exterioară Vânjuleţ a Penitenciarului Drobeta Turnu Severin, unde ispășește o pedeapsă de trei ani și patru luni.

Ieri, medicii timişoreni anunţau că fostul acţionar al Dinamo Bucureşti are nevoie de o intervenţie pe cord deschis, de bypass, după ce investigaţiile medicale realizate au arătat că Gigi Neţoiu are trei artere coronare înfundate.


„Urmează să-l operăm pe domnul Neţoiu, nu ştiu dacă astăzi, probabil pe mâine. Starea de sănătate a pacientului este stabilă, este bună”, a declarat pentru PRESSALERT.ro Constantin Luca, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timişoara, în această dimineaţă.

Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat pe Gigi Neţoiu, în martie 2014, la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători. În acelaşi dosar au mai fost condamnaţi Cristi Borcea şi Ioan Becali la câte şase ani şi patru luni de închisoare, Victor Becali la patru ani şi opt luni, Gheorghe Copos – trei ani şi opt luni, Mihai Stoica – trei ani şi şase luni, Jean Pădureanu – trei ani şi patru luni şi Gheorghe Popescu – trei ani, o lună şi zece zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.