Grindeanu despre dosarul finanţării echipei Politehnica Timişoara: „Nu doresc răul nimănui. Să...

Grindeanu despre dosarul finanţării echipei Politehnica Timişoara: „Nu doresc răul nimănui. Să se aplice legea”

0
DISTRIBUIȚI

congres psd sorin grindeanu 2

Deputatul Sorin Grindeanu, fost viceprimar al Timișoarei, a avut, astăzi, o primă reacție legată de dosarul finanțării ilegale a echipei de fotbal Politehnica Timișoara a lui Marian Iancu, în care fostul primar Gheorghe Ciuhandu, secretarul Ioan Cojocari, fostul viceprimar Adrian Orza și alți angajați ai Primăriei Timișoara sunt anchetați de DNA.

„Aş vrea în primul rând să vă consultaţi arhivele, dacă le aveaţi atunci, să vedeţi declaraţiile pe care le-am făcut atunci, care a fost votul consilierilor.


Să nu uitaţi că a mai existat un proiect legat de Poli, pe lângă finanţare, pe care PSD l-a blocat la vot pentru că era nevoie de două treimi – cartierul Viola care trebuia construit de Marian Iancu. Restul nu e treaba mea, e treaba organelor statului. Nu doresc răul nimănui. Să se aplice legea”, a spus Grindeanu când a fost întrebat despre informaţiile că s-a solicitat şi anchetarea sa.

Pesedistul a susţinut că dacă va fi chemat la DNA să dea explicaţii se va duce şi „nu pot decât să spun adevărul. Păreri personale că X sau Z avea gineri la echipă, că mergeau în cantonamente nu vreau să le dezvolt. Nu am fost parte a acestei asocieri. Deşi am apărut ca membru al consiliului de administraţie nu a fost nici măcar o şedinţă de constituire sau cel puţin nu m-au chemat pe mine”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.