Spectacolul voleiului de plajă feminin revine în vară la Timișoara. Ce turneu...

Spectacolul voleiului de plajă feminin revine în vară la Timișoara. Ce turneu puternic se va organiza în Parcul Rozelor

0
DISTRIBUIȚI

beach volley (111)

Orașul de pe Bega rămâne fruntaș și în 2016 în ceea ce privește sportul la fileu pe nisip. Oficialii clubului UVT Agroland au confirmat că în vară Timișoara va organiza o nouă ediție a satelitului CEV destinat echipelor de senioare. În competiție e așteptată în luna iunie și o echipă din Brazilia.

Modul în care competiția a fost organizată în 2015 la baza sportivă din Parcul Rozelor a adus un vot de încredere din partea Confederației Europene de Volei.


Prin urmare Timișoara va organiza și în 2016 CEV Satellite. Competiția va avea loc între 15 și 18 iunie și va avea la start 16 formații calificate direct plus cele din calificări. La turneul organizat de Agroland și CSM Timișoara sunt așteptate și echipe din afara continentului.

”Mă bucur că cei de la Confederația Europeană de Volei și-au dat acceptul pentru ca noi să găzduim din nou o competiție de o asemenea anvergură. Este o dovadă a faptului că organizarea de anul trecut a respectat normele impuse. Sunt convins că și în această vară, la fel ca și anul trecut, echipele prezente vor lupta pentru puncte dar vor oferi și spectacol celor prezenți. Sperăm să fie prezentă și o echipă din Brazilia, pentru că regulamentul permite. Mă bucur că timișorenii vor avea din nou ocazia să vadă jucând, aici pe malurile Begăi, voleibaliste de top din Europa și din lume”, a declarat Horia Cardoș, președintele UVT Agroland Timișoara.

Anul trecut turneul organizat în anotimpul cald în Parcul Rozelor a fost adjudecat de o echipă germană. Cinja Tillmann și Katarina Schillerwein câștigând chiar în fața perechiei favorite din țara lor. Timișoara și România au fost reprezentate cel mai bine de Adriana Melniciuc și Adelina Ungureanu, clasate pe 7.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.