Grav accident de circulație în apropiere de Ploiești: cinci morți, 28 de...

Grav accident de circulație în apropiere de Ploiești: cinci morți, 28 de răniți

0
DISTRIBUIȚI

accident ploiest rtv_net

Cinci persoane și-au pierdut viața, iar alte 28 au fost transportate la spital după ce un autocar în care se aflau 33 de oameni a intrat în coliziune, pe DN 1, la Strejnic, cu o autobasculantă încărcată cu nisip, din primele cercetări reieșind că de vină pentru producerea accidentului ar fi șoferul autocarului.

28 de persoane au fost duse cu ambulanțele la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești, între acestea aflându-se și un copil de 9 ani.

Trei dintre cei duși la spital se află în stare foarte gravă, iar pentru îngrijirea victimelor au fost chemați de acasă medici chirurgi, radiologi, ortopezi, dar și persoane auxiliar, au declarat surse din cadrul spitalului.

De asemenea, alte cinci persoane au decedat, între ele aflându-se și șoferul autocarului.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, autobuzul, în interiorul căreia se aflau 34 de pasageri, efectua o cursă regulată de transport de persoane pe ruta comuna Mănești — Ploiești.

Din primele cercetări a rezultat că autobuzul a lovit din spate autobasculanta (care transporta nisip) aflată în mișcare pe aceeași direcție de mers.


Nu au fost depistate urme de frânare

La locul accidentului s-a deplasat o echipă complexă formată din ofițeri criminaliști și ofițeri de poliție rutieră pentru a efectua cercetarea la fața locului.

Sursa foto: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.