300 de biciclişi, „arşi” la buzunare în luna august pentru că s-au...

300 de biciclişi, „arşi” la buzunare în luna august pentru că s-au plimbat prin centrul Timişoarei. Ce amenzi uriaşe au primit

1
DISTRIBUIȚI
biciclist
300 de biciclişti amendaţi pentru că au circulat prin centrul oraşului.

Poliţiştii locali din Timişoara sunt la vânătoare de biciclişti care circulă în zona centrală a oraşului. Doar în luna august, aceştia au reuşit să prindă 300 de timişoreni pe două roţi în timp ce se plimbau pe sectoarele semnalizate cu indicatoare care le restricţionează accesul, motiv pentru care au fost aspru amendaţi.

Amenzi cuprinse între 750 şi 1.000 lei pentru biciclişti

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Locale Timişoara, sancţiunile sunt între 6 şi 8 puncte amendă, respectiv între 750 şi 1.000 lei.


„Au fost aplicate un număr de 300 sancțiuni contravenționale pe această linie bicicliștilor care au circulat pe biciclete în zona centrală a municipiului Timișoara și în zona pietonală unde sunt instalate indicatoare rutiere prin care conducătorilor de vehicule pe două roți le este interzis să circule”, transmite Poliţia Locală Timişpara.

Reprezentanţii instituţiei le atrag din nou atenţia bicicliştilor să respecte legislația în vigoare și să nu circule pe două roţi în zona centrală a orașului, acolo unde sunt instalate indicatoare în acest sens, ci doar pe traseele și pistele amenajate, pentru a evita atât eventualele accidentări ale pietonilor, cât să fie sancționați, amenzile fiind destul de mari.

1 COMENTARIU

  1. De ce un biciclist primeste o amenda asemanatoare cu cea pe care ar primi-o un sofer care este prina ca depaseste limita legala de viteza cu 40-50 km/h? De parca nu am avea loc de cativa biciclisti prin centru…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.