Bogdan Cuzma, avans considerabil cu două etape înainte de finalul Campionatului Național...

Bogdan Cuzma, avans considerabil cu două etape înainte de finalul Campionatului Național de Viteză în Coastă. Pe ce loc s-a clasat timișoreanul la Teliu

0
DISTRIBUIȚI
Bogdan Cuzma are parte de un sezon excelent. Foto: Facebook.com
Bogdan Cuzma are parte de un sezon excelent. Foto: Facebook.com / rallyphoto.ro

Timișoreanul Bogdan Cuzma rămâne bine poziționat în fruntea ierarhiei naționale la VTM după șase runde.


La volanul mașinii sale, un Mitsubishi Lancer EVO IX, acesta s-a clasat pe poziția a patra la Trofeul Teliu în weekend și păstrează un avans mare, aproape cât o victorie la zero, față de urmăritorul Lucian Răduț. Noua etapă disputată în Brașov a fost câștigată de campionul bulgar Lyuben Kamenov.

Bogdan Cuzma nu poate să deschidă încă șampania, dar rămâne favoritul acestei ediții în CN de viteză în coastă. Timișoreanul în vârstă de 26 de ani nu a făcut un concurs rău în weekend, dar a plătit tribut manșei secunde, în urma căreia s-a clasat pe locul 4 și la final, cu timpul 03:23.097. Câștigătorul Kamenov a obținut 03:19.446. Pe poziția a doua la Teliu s-a clasat Andrei Dumitrescu, în timp ce pe podium a urcat și Lucian Răduț. Pilotul de pe Evo VI a recuperat astfel trei puncte față de liderul din Banat.

Bogdan Cuzma e în continuare lider, cu 95 de puncte, urmat de Lucian Răduț, acum cu 70.5 puncte acumulate. Pe poziția 3 se află Eduard Stan cu 60 de puncte acumulate.

Următoarea etapă, penultima, care se poate dovedi decisivă în favoarea lui Cuzma, se desfășoară peste două săptămâni (24-25 septembrie) la Câmpulug Muscel. Sezonul se încheie apoi cu Trofeul Predeal în octombrie.

*Locul 1 pe etapă primește 25 de puncte în clasament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.