Muzică made in Timişoara: K-lu a lansat un nou mix numit Culorile...

Muzică made in Timişoara: K-lu a lansat un nou mix numit Culorile Ritmului VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Artistul timişorean K-lu a lansat un nou mix audio – video care poartă numele de Culorile Ritmului,
Artistul timişorean K-lu a lansat un nou mix audio – video care poartă numele de Culorile Ritmului,

Artistul timişorean K-lu a lansat un nou mix audio – video care poartă numele de Culorile Ritmului, care are parte de un feedback cât se poate de pozitiv din partea fanilor. Artistul timişorean a fost prezent în acest weekend la party-ul Bass Arena, desfăşurat în cafeneaua D’arc, unde le-a oferit celor prezenţi un set audio video special.


Alături de el, la acest party au mai mixat Alex Icleanu, Loopkian, KuKy şi RaZy iar efectele vizuale au fost pregătite de vj Burger.

În primăvara acestui an, K-lu a lansat un E.P. care cuprinde patru remixuri din zona hip – hop, Re:Miscat, care cuprinde remixuri după Getto Daci – Pe aici nu se trece, Metadon 300 feat. Deceneu – Din Sub, Vlad Dobrescu vs. Guts – Oameni ca mine şi Macanache – Putred. La mijlocul lunii martie, artistul timişorean a participat şi la lansarea albumului “Maria Radna Live”, realizat de Petre Ionuțescu (inițiatorul proiectului Trompetre). Evenimentul a avut loc la Domul Catolic din Piaţa Unirii, iar printre invitaţii acestuia s-au numărat Alexandrina Hristov (voce), Ovidiu Mihăița, Emil Kindlein, Levi Molnar, Sorina Savii (percuție), Nadayana/ Claudiu Lazariuc (hang, pantam, gong).

K-lu este un artist apreciat în mod special pentru promovarea valorilor cinematografice şi deseori include în piesele sale sample-uri din filme românești celebre. Înzestrat cu un stil unic al tehnicilor de turntablism, el a lansat primul album “Chestii, socoteli” în anul 2013. În luna martie a anului trecut, K-lu a lansat primele piese în limba engleză – “It’s about Time” și “Like This” pe compilația cu numărul #7 a casei de discuri Fused Funk din Marea Britanie. Una din piesele albumului lui de debut a fost inclusă şi în coloana sonoră a documentarului intitulat „13 shades of Romanian“, realizat de Anda şi Dragoş Teglaş, un documentar – replică la documentarul „Vin Românii“ care prezintă poveşti de succes ale unor români care trăiesc peste hotare.

Foto: Petru Cojocaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.