200 de rochii de mireasă, la prețul unic de 1.000 lei. Ce...

200 de rochii de mireasă, la prețul unic de 1.000 lei. Ce surprize îi așteaptă pe timișoreni la Salonul Mirilor, unde invitat special va fi Bianca Drăgușanu

0
DISTRIBUIȚI

dragusanu

Cuplurile din vestul țării care urmează să se căsătorească în acest an sunt invitate să treacă pragul târgului de nunți “Salonul Mirilor 2017”. Sute de rochii de mireasă, costume pentru miri, și nu numai, vor fi prezentate în cadrul ediției de primăvară a evenimentului ce are loc la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, în perioada 24 – 26 martie.

Carmen Caragea, reprezentant Rayna Decor, organizatorul târgului de nunți, a precizat că ediția cu numărul cinci a salonului este dedicată vestimentației de ceremonie. “Vom avem foarte multe prezentări de rochii de mireasă, de costume de mire și firme care-și expun produsele. Târgul este unul complet, veți putea găsi de la cofetării, invitații, restaurante, până la muzicanți sau fotografi.


Oferim servicii complete în cadrul târgului. Prezentările de modă vor fi vineri și sâmbătă, iar duminică avem un program artistic foarte variat, vor cânta trupe locale, precum și trupa și Hara, care își lansează piesa “S-o iubești”, a explicat Carmen Caragea.

Târgul de nunți va debuta vineri, 24 martie, cu prezentarea noii colecții de rochii de mireasă a Biancăi Drăgușanu, vedeta fiind prezentă la Centrul Regional de Afaceri. Totodată, timișorencele care nu vor sau nu-și permit să investească o sumă mare în rochia de mireasă sunt invitate la un stand special, unde vor fi expuse 200 de rochii la prețul unic de 1.000 lei. “Avem și programul “Mărită-ți rochia de mireasă”, unde prețurile sunt sub 50% față de prețul de achiziție, acolo sunt rochii purtate, vor fi înscrise peste 350 de rochii”, a detaliat Carmen Caragea.

La “Salonul Mirilor” sunt așteptate să participe și agenții de turism care vin cu pachete inedite pentru luna de miere și cu idei pentru cererile în căsătorie. Pentru cei care doresc să își ceară iubita de soție printre nori, la târg vor putea închiria un balon cu aer cald.

“Salonul Mirilor 2017” este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Rayna Decor. Târgul va fi deschis vineri, între orele 13.00 – 20.00, sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, și duminică, între orele 10.00 – 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.