Consiliera PSD Gabriela Popovici a venit cu pietricele în plen, ca Robu...

Consiliera PSD Gabriela Popovici a venit cu pietricele în plen, ca Robu să dea după ea. Acuzele lui Dobra

0
DISTRIBUIȚI

Războiul dintre PNL şi PSD pe tema locaţiei unde va fi construită sala polivalentă de 16 000 de locuri cu bani de la Compania Naţională de Investiţii continuă şi după-amaiza. În timpul plenului de la Consiliul Local Timişoara, consiliera PSD Gabriela Popovici l-a informat pe primarul Nicolae Robu că a venit la şedinţă cu pietricele la ea. Asta după ce primarul a îndemnat public timişorenii să dea cu pietricele după membrii PSD. Robu a replicat că nu a instigat să se dea cu pietricele, ci cu pietre, însă Popovici i-a spus că adus pietricele pentru că primarul a fost operat de curând şi nu are voie să facă efort.

Ulterior, PSD Timiş a emis un comunicat de presă prin care preşedintele executiv al partidului, Călin Dobra, a explicat că „Modul în care Nicolae Robu înțelege să facă politică și nu administrație, este unul absolut absurd și lipsit de sens.


Am explicat în nenumărate rânduri care este raționamentul pentru care a fost propus terenul de le Giroc pentru construirea sălii polivalente, dar pentru vremelnicul primar al Timișoarei limba română are secrete mari. Lucrurile sunt cât se poate de simple: Compania Națională de Investiții solicită o suprafață de teren de minim 6 hectare liber de sarcini. În acest moment, Primăria Timișoara nu dispune de acest teren, astfel, pentru a nu pierde banii de la Guvern, Consiliul Județean Timiș a propus terenul din Giroc. Simplu și concis. Ei bine, de aici, Nicolae Robu și-a pierdut orice urmă de raționament și, de astăzi, de bun simț. După ce a ordonat consilierilor județeni PNL votul împotriva proiectului, a ieșit public cu declarații nedemne de un primar, profesor și alte calificări superioare cu care se tot laudă. Limbajul primarului Timișoarei și atitudinea sa continuă să facă de rușine orașul Timișoara și timișorenii, singurii care îi cântă în strună fiind subordonații cu carnet de partid. Situația e tot mai tristă. Tonul amenințător și instigarea la violență nu ne sperie, ci vom merge mai departe încercând să facem lucrurile bine, dar mai ales corect. Nu vom ceda presiunii unui om pentru care egocentrismul atinge cote paroxistice și care se opune oricărei inițiative care nu îi aparține. Nu pentru asta a fost ales, dar pare să nu înțeleagă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.