FC Ripensia a încheiat seria amicalelor cu o victorie în fața unei...

FC Ripensia a încheiat seria amicalelor cu o victorie în fața unei nou promovate în D-Timiș. Roș-galbenii se pregătesc de un debut cu multe necunoscute în Liga a II-a

0
DISTRIBUIȚI
Ripensia Timișoara se bazează pe componenții cu care a promovat în B

Ripensia Timișoara a câștigat și testul de astăzi disputat tot în compania unei formații din Liga a IV-a. Călin Toma, Claudiu Matiș și Mediop Ndiaye au fost marcatorii divizionarei secunde în duelul din ”Ciarda Roșie” cu ASO Deta, scor 3-1. Peste o săptămână roș-galbenii ar trebui să primească în mod normal replica Forestei Suceava, grupare care se confruntă însă cu grave probleme financiare.

Timișorenii nu puteau să aibă probleme cu Deta, deși la gruparea vizitatoare evoluează experimentatul fundaș central Cosmin Goia.


Toma și Matiș au punctat în prima parte, una în care tehnicianul Remus Steop a mizat pe nouă dintre oamenii de bază din ediția trecută. În partea a doua senegalezul Mediop s-a trecut și el pe lista marcatorilor, în timp ce pentru Deta a punctat Kiss. Ripensia a avut și câteva absențe notabile, printre care și singura achiziție anunțată, Cătălin Horcea. Fără nicio achiziție de răsunet în vară roș-galbenii se bazează în proporție covărșitoare pe jucătorii cu care s-a obținut promovarea.

Ripensia a încheiat oarecum pozitiv jocurile amicale. În șase jocuri elevii lui Remus Steop au înregistrat trei victorii și trei înfrângeri. Două dintre rezultatele negative au fost făcute cu colega FC Hermannstadt. Un alt eșec s-a conturat în Austria, la Oedt. În timp ce toate victoriile au venit în fața unor grupări din D-Timiș: FC Bazoș, Pobeda Dudeștii Vechi, respectiv ASO Deta.

Impactul cu B-ul ar putea fi ciudat pentru trupa din ”Ciarda Roșie”. Există șansa ca ”Ripi” să stea în prima rundă. Foresta, adversarul conform programului s-ar aflat în tatonări cu un manager al federației din Moldova. Conform liga2.ro datoriile moldovenilor către stat se ridică la 450.000 de lei.

FC Ripensia: Gakos – Ad. Popa, Hecsko, Vlădia, C. Toma – Dumiter, Bobină, Stoi, Ungureanu – Matiș, Mediop. Au mai intrat: An. Popescu, Zaluschi, Olărescu, Luca, Cluci, Semeniuc, Nanu și Vasiliu. Antrenor: Remus Steop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.