Leo Iorga revine în faţa timişorenilor cu un concert de neratat alături...

Leo Iorga revine în faţa timişorenilor cu un concert de neratat alături de Teo Boar şi Vlady Cnejevici. Vezi când va avea loc recitalul

0
DISTRIBUIȚI
Leo Iorga va susţine un concert de neratat la Timişoara

Legendarul muzician Leo Iorga va susţine un concert extraordinar alături de Teo Boar şi Vlady Cejevici, evenimentul urmând să se desfăşoare vineri, 21 iulie, de la ora 21.00, la Porto Arte. Muzicienii vor interpreta atât piesele cele mai iubite ale anilor ’80-’90, din categoria „Trenul pierdut”, „Să te gândeşti din când în când la mine”, „Cine eşti tu oare?”, „Mă voi întoarce”, „Toamna în sufletul meu”, „Fata din vis”, „Singur în noapte”, cât şi hituri internaţionale.

În cadrul unui interviu acordat site-ului Redactia4Fun Leo Iorga a fost întrebat dacă nu s-a gândit să facă două – trei piese noi care să abordeze un stil diferit.


„Nu, lumea ne vrea pe noi aşa cum suntem. Cei care ascultă muzica noastră sunt în general oameni care au trăit tinereţea împreuna cu noi şi ei sunt principalul nostru public. Totuşi nu trebuie să uităm că în muzică există o mare ciclitate; muzica ascultată”, a răspuns el.

Anul trecut, Leo Iorga a susţinut un concert extraordinar la Bucureşti, în cadrul căruia au apărut câţiva din cei mai cunoscuţi artişti autohtoni, printre care s-au numărat Dan Bittman, Mircea Baniciu, Connect-R, Bodo sau Gabriel Cotabiță. Leo Iorga s-a născut în data de 2 decembrie 1964 la Arad şi până în 1985 a colaborat cu grupul „Pacific”, după care în 1988 a fost solistul trupei Cargo. Mai apoi a devenit cunoscut ca solist al trupei Compact.

La începutul anului 2011, Leo Iorga a fost diagnosticat cu cancer pulmonar şi a avut parte de mai multe operaţii costisitoare. În luna martie a acestui an, Leo Iorga, Vlady Cnejevici şi Teo Boar au fost invitaţii speciali ai concertului care a marcat lansarea celui de-al doilea material discografic al trupei Rezident Ex, eveniment care s-a desfăşurat la Teatrul Maghiar de Stat din Timişoara.

Biletele pentru concertul din Timişoara susţinut de Leo Iorga, Teo Boar şi Vlady Cnejevici  la Porto Arte costă 30 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.