Cozi interminabile și NERVI în drumul spre Autostrada Vestului, din cauza unor...

Cozi interminabile și NERVI în drumul spre Autostrada Vestului, din cauza unor lucrări efectuate la ore de vârf FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>aglomeratie trafic giarmata (6)

Șoferii sunt disperați de lucrările pe care Consiliul Județean Timiș le face pe drumul județean care leagă comuna Giarmata de Autostrada Vestului. Calvarul durează de câteva zile, de când drumarii, ziua, la ore de vârf și maximă aglomerație, au ieșit pe traseu să astupe gropi și să niveleze o trecere de cale ferată.

”Miercuri, cozile erau între coborârea de pe autostradă, înainte de Giarmata și până la intrarea în comuna Dumbrăvița. Nici țipenie de polițist care să dirijeze circulația și să fluedizeze traficul. Nici măcar muncitorii nu făceau asta. astfel de lucrări ar trebui făcute în week-end sau noaptea, pentru a nu încurca traficul”, transmite un cititor PRESSALERT.ro.

Acesta spune că străinii blocați în trafic filmează anomalia și se minunează, în timp ce vecinii de blocaj români înjură ca la ușa cortului, nemulțumiți. „Și când au mai plombat drumul, zilele trecute, am avut parte de aceleași practici din partea drumarilor și autorităților. Motoare supraîncălzite, nervi întinși la maxim, înjurături și bătaie de joc pentru participanții la trafic. Oare atât putem? Sau e deja normalitatea?”, mai scrie cititorul nostru care, prin natura meseriei, face zilnic traseul Timișoara – Arad pe autostradă.

Potrovit oficialilor CJ Timiș, este vorba de „lucrări de reparații ale Direcției Județene de drumuri în colaborare cu CFR. Lucrările sunt în apropiere de trecerea la nivel cu calea ferată, în zona de protecție CFR. Probabil vor fi finalizate până mâine”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.