Cine ridică primul mâna împotriva lui Băsescu?

Cine ridică primul mâna împotriva lui Băsescu?

1
DISTRIBUIȚI

Dincolo de rezultatele de ieri,Traian Băsescu are o mare problemă. Invicibilitatea, cu care se mândrea atât de mult, s-a fisurat. Diferenţa extrem de mică dintre actualul preşedinte şi Mircea Geoană a dat şi semnalul că Băsescu poate fi învins.

traian basescu deget in jos

Nu este simplu, dar nici imposibil. Şi acest lucru nu poate fi neglijat de vulpoii  bătrâni din PD-L. Care ştiu că ei şi sprijinitorii lor financiari nu vor avea o viaţă uşoară dacă marinarul va eşua.


Plus că unii nu uita faptul că scheleţii dosarelor de la DNA pot oricând să prindă viaţă. Un guvern fără democrat-liberali este o soluţie extrem de realistă în cazul în care Traian Băsescu nu va mai fi preşedinte. Lucru care nu poate fi neglijat de numeroşii primari ai partidului, care pentru a-şi duce la îndeplinire promisiunile electorale au nevoie de resurse. Non-combatul ar putea fi soluţia pentru unii ca să-şi asigure măcar liniştea pentru următorii ani. Asta chiar dacă, la nivel declarativ, unitatea de monolit  a partidului există. Pentru că dincolo de Udrea, Cocoş sau Ridzi, Băsescu ştie că partidul înseamnă mult mai mult. Că există viaţă într-un partid şi după un lider sau altul, indiferent de numele acestuia. Animalul politic Traian Băsescu ştie că orice semn de slăbiciune al masculului alfa trezeşte imediat instinctele de prădători ale celorlalţi membri ai haitei. Rămâne de văzut când şi cine va mârâi  primul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.