Un român de 17 ani a spulberat o familie de italieni cu...

Un român de 17 ani a spulberat o familie de italieni cu o autilitară

1
DISTRIBUIȚI

Un român de 17 ani a provocat o tragedie într-o localitate de lângă Roma, sâmbătă seara, după ce a condus o autoutilitară Fiat fără a carabinieri catuse pavea permis.  Adolescentul s-a urcat la volan la îndemnul unchiului său, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. În localitatea Artena, din cauza vitezei excesive, a intrat pe contrasens, lovind în plin un Ford Fiesta, în care circula o familie de italieni. Şoferul, în vârsă de 41 ani, a decedat pe loc, în timp ce soţia şi copilul acestuia, în vârstă de 12 ani, au fostgrav răniţi, fiind  transportaţi la spitalul din Velletri, anunţă L’ Unione Sarda.it .


Astăzi, copilul a fost supus unei intervenţii chirurgicale, medicii scoţându-i splina. Prognosticul este unul rezervat pentru cei doi răniţi.

Imediat, după producerea accidentului, cei doi români au fugit de la faţa locului.  În baza informaţiilor obţinute de la martorii oculari, carabinierii au reuşit să-i prindă pe suspecţii, unul fiind  capturat în gara din Termini, iar celălalt în Labico. S-a stabilit că tânărul de 17 ani nu era sub influenţa băuturilor alcoolice sau al drogurilor în momentul producerii accidentului. Românii au fost arestaţi pentru omor din culpă, neacordarea primului ajutor răniţilor, iar adolescentul şi pentru conducere fără permis.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.