Un refugiat politic în România a furat un Logan pentru o plimbare

Un refugiat politic în România a furat un Logan pentru o plimbare

1
DISTRIBUIȚI

Un sârb, cazat în Centrul pentru Refugiaţi din Timişoara, a  ajuns în arestul Poliţiei Timiş, după ce a furat un Logan. În parcarea catuse 1hypermarket-ului Real a observat maşina lăsată pornită. Profitând de faptul că şoferul era plecat , R. Vladimir, de 28 de ani,  s-a urcat la volan şi a demarat în trombă. Acesta era cazat la centrul de Refugiaţi după ce a declarat că şi-a pierdut actele şi a cerut statut azil politic pe motiv că este discrimanat ca ţigan. Plimbarea a fost una extrem de scurtă, maşina fiind abandonată pe strada Aurora, aflată în apropiere.


După primele cercetări, anchetatorii au stabilit identitatea hoţului, care era, însă, dispărut. Pentru prinderea suspectului poliţiştii timişeni au comunicat datele de identificarea ale acestuia la punctele de trecere a frontierei din judeţele Timiş, Caraş-Severin şi Arad. A fost găsit la  Nădlac, judeţul Arad, unde împreună cu un alt conaţional vroia să plece în Ungaria, chiar dacă nu avea dreptul să părăsească teritoriul României. În timpul audierilor a declarat că mai mulţi indivizi au vrut să-l bată şi când fugea s-a împiedicat de maşină şi a luat-o pentru a scăpa de urmăritori. Sârbul s-a alescu dosar penal pentru furt calificat, fiind reţinut li urmând să fie prezentat judecătorului cu propunere de arestare preventivă.

1 COMENTARIU

  1. Super tare !

    Sa ma impiedic si eu de banii cuiva, asa ca .. ma alearga foamea si am ramas fara.

    Ce furt calificat, asta e caterinca calificicata ! daca omu shia recuperat masina ce mai depune plangere, mai bine il lasa in pace ca si asa are amaratu destule pe cap.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.