Consilierul PD-L Cândea i-a trimis bani şoferului mafiotului Băhăianu

Consilierul PD-L Cândea i-a trimis bani şoferului mafiotului Băhăianu

3
DISTRIBUIȚI

Declaraţiile făcute pentru PRESSALERT.ro de către consilierul judeţean PD-L şi şef al Registrului Auto Român Timiş, Dorin Cândea, dorin candea 1 pprin care nega legăturile cu celebrul Sergiu Băhăianu sunt contrazise de noi elemente care apar în rechizitoriul procurorilor DIICOT Slobozia. Aceştia l-au trimis în judecată pe fostul patron de la Sabina Product alături de alţi complici pentru „ţepe” de peste 5,4 milioane lei, Băhăian fiind cercetat şi pentru comandare mai multor asasinate. Imediat după ce au apărut primele informaţii despre audierea lui Cândea, patron al firmei SC CD Oil SRL, ca martor în dosarul Băhăianu, acesta a susţinut că ” pe Gheorghe Teleagă l-am cunoscut, nu pe el(Băhăianu, n.a). Cu el nu am avut nici o problemă”. Conform procurorilor DIICOT, Teleagă era unul dintre membrii de bază ai grupării criminale conduse de Băhăianu.  L-a cunoscut în arestul Poliţiei Capitalei, unde Gheorghe Teleagă era arestat preventiv pentru trafic cu uraniu. Sunt cel puţin două elemente care apar în rechizitoriul procurorilor care dovedesc faptul că pedelistul Cândea era apropiat de gruparea de crimă organizată. Conform documentelor de la dosar, în 21 mai 2007, Dorin Cândea i-a trimis prin poştă 1.500 lei lui Mărculescu Edward Marian, acesta fiind identificat ca fiind omul de încredere a lui Băhăianu.


Mărculescu „a aderat la grupul infracţional organizat în luna august 2006 la puţin timp după ce i-a câştigat inculpatului Băhăian Sergiu simpatia şi încrederea, ca şofer al autoturismului închiriat cu care acesta se deplasa” şi a avut un rol important în acţiunile de înşelăciune. Printre acuzaţiilor aduse lui Băhăianu se numără şi aceea că „a vândut cele două autoturisme VW Passat şi un Renault Megane unui anume Marcel (identificat ulterior ca Farcaş Constantin Marcel) o cunoştinţă a lui Cândea Iosif Dorin”. Maşinile au fost închiriate de membrii reţelei de la o firmă din Piteşti, dar au „uitat” să le mai predea.

Cum Gheorghe Teleagă era angajat ca diriginte de şantier în Timişoara, zona a fost folosită de gruparea Băhăianu pentru a plasa o parte din produsele obţinute prin înşelăciune de la diverse firme – fie că era vorba de cărămidă sau de combustibil. Una dintre „ţepe” a fost legată de un transport de combustibil, comandat prin intermediul Gimatex SRL şi care a ajuns la o benzinărie din localitatea Şag. Escrocii au închiriat o cisternă şi după ce au încărcat combustibilul au schimbat de mai multe ori destinaţia transportului, marfa ajungând în final la „staţia de carburanţi din localitatea Şag a SC Destin SRL, persoană juridică administrată de Minda Mircea Liviu, ce a confirmat validitatea ştampilei aplicată pe scrisoarea de trăsură.(…) Jurnalul comercial de cumpărare cu TVA din luna septembrie 2006 al SC Destin SRL, act contabil pus la dispoziţie de martorul Minda Mircea Liviu, confirmă achiziţia la data de 11.09.2006, a unei cantităţi de carburanţi în valoare de 25.410,12 lei brut, marfă descărcată în staţia de carburanţi din Şag. Vânzător nu este SC Gimatex SRL, ci SC SNB Oil Group SRL, un furnizor obişnuit al SC Destin SRL”, se arată în rechizitoriul DIICOT.

3 COMENTARII

  1. Ei azi am inteles si io de ce Scaramus & Karaiman il citeaza cu atata patos pe dl. colonel (r) ing. Claudiu Ţaga.
    Pai, m-am intalnit cu aurolacu’ din parcarea de la Iprotim si imi confirma ca dl. colonel este asociat si administrator la S.C. GAUSS S.R.L., firma ce-si face reclama in aceeasi revista.
    Domnilor, macar scrieti ca-i advertorial.

  2. bun….deci am ceva rugaminte la voi….sunt candea vlad…sunt fiul domnului dorin candea…..si am sa va zic un lucru…aca nu stergeti chestiile scrise mai sus….va iesi ceva foarte rau….sa va ia mama dracu de mincinosi….mai fraierilor va e ciuda asta e numai ciuda…..omul are o functie la care doar visati…pardon ati vrea voi sa vistai:)) asa ca…va mai spun inca o data…daca nu eliminati cele scrise mai sus…o sa iasa foarte rau deci stergetile luavar dracu de mincinosi k va dau in judecataa

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.