Reţeaua care ducea kurzi cu 4.000 euro în Vest, anihilată simultan în...

Reţeaua care ducea kurzi cu 4.000 euro în Vest, anihilată simultan în România, Austria şi Germania

0
DISTRIBUIȚI

Descinderi simultane, în această dimineaţă, în România, Austria şi Germaia pentru anihililarea unei reţele specializate în trafic de infractor cu mascat 1migranţi din Kurdistan şi Irak în vestul Europei. În România, acţiunea a fost coordonată de structurala centrală a DIICOT şi a „Crimei Organizate”, în această dimineaţă fiind ridicaţi membrii ai reţelei din mai multe oraşe – Bucureşti, Orăştie, Deva şi Bebe Veche. Odată ajunşi în România, imigranţii erau duşi pe etape până în apropierea graniţei cu Ungaria. Călăuzele îşi luau măsuri speciale de prevedere, trecându-i graniţa pe kurzi prin zone extrem de greu accesibile şi foarte greu de monitorizat.


În urmă cu aproximativ două luni, un astfel de grup de migranţi a fost urmărit. Chiar dacă anchetatorii au avut la dispoziţie inclusiv un elicopter, le-au trebuit câteva ore până să-i găsească pe transfugii care se ascundeau în apropierea graniţei cu Ungaria, în zona Beba Veche. Până la urmă, poliţiştii de frontieră şi cei de la „Crimă Organizată” au reuşit prinderea imigranţilor.

În această dimineaţă, trei călăuze au fost ridicate de poliţiştii de la „Crimă Organizată” de la Beba Veche şi duşi sub escortă la Bucureşti. În paralel, în Austria şi  Germania au fost reţinuţi şi alţi membrii ai reţelei. Preţul plătit de un imigrant pentru a ajunge în vestul Europei era de 4.000 euro. Vom reveni cu amănunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.