Gruparea Mann a mai rămas fără un aliat în dosarul insolvenţei Euromobille

Gruparea Mann a mai rămas fără un aliat în dosarul insolvenţei Euromobille

1
DISTRIBUIȚI

Gruparea Mann a primit o lovitură extrem de dură când se aştepta mai puţin, de data aceasta în dosarul de insolvenţă al firmei mann 44 pEuromobille, firma controlată de controverstaul om de afaceri prin care s-au derulat o serie de afaceri dubioase, cea mai cunoscută fiind operaţiunea terenuri pentru Mercedes. Instanţa a admis, la sfârşitul săptămânii trecute, solicitarea de schimbare a administratorului judiciar, firma de lichidări judiciare SCP Alfa& Quantum Consulting SPRL. Solicitarea a fost făcută atât de Aton Transilvania, cât şi de Corporate Recovery Management, care a preluat creanţa de la Romexterra Bank de peste 35,1 milioane lei.

Alfa& Quantum Consulting a fost numită ca şi administrator de judecătorul sindic de la vremea respectiva, Casiana Seculi.


Ulterior, aceasta s-a transferat la secţia civilă după ce PRESSALERT.ro a prezentat o înregistrare în care aceasta îl mângâia şi săruta pe Bogdan Alic, unul dintre reprezentanţii Alfa& Quantum. Printre motivele invocate pentru schimbarea administratorului judiciar au fost cheltuielile extrem de mari şi nejustificate, dar şi faptul că a trecut cu vederea peste o serie de documente dubioase ale grupării conduse de controversatul om de afaceri Nicolae Mann, anchetat de DIICOT pentru o delapidare de 360 milioane lei alături de alţi complici. În urma deciziei instanţei, noul administrator judiciar de la Euromobille SRL este Miriana Mircov Relicons SPRL.

1 COMENTARIU

  1. Cam tarziu sa aflat stirea!Oare ti-ai iesit din mana sau nu mai ai timp de investigatii? Trebuie sa-ti faci si tu timp de „mangaiat si de sarutat” ca doar oameni suntem! Ne-ar fi placut sa vedem din nou un filmulet dar…ce sa facem nu e toata lumea la fel de dotata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.