EXCLUSIV Neta Şaptebani, amendată pentru că a depăşit limita de viteza cu...

EXCLUSIV Neta Şaptebani, amendată pentru că a depăşit limita de viteza cu un BMW X5. Vezi ce avere are familia Şaptebani

14
DISTRIBUIȚI

Până să ajungă în faţa procurorilor anticorupţie, vameşul Neta Şaptebani, cea care a deconspirat cu două zile înainte descinderile DNA din vama Moraviţa  conform interceptărilor telefonice prezentate în exclusivitate de PRESSALERT.ro, a avut probleme cu rutierişii. În seara zilei de luni, în jurul orei 23,50, soţia actualului şef al Poliţiei de Frontieră Caraş Severin circula cu un BMW X5 pe Calea Şagului din Timişoara. A fost oprită de agenţii de la Poliţia Rutieră după ce radarul a înregistrat-o circulând cu 79 de kilometri la oră prin oraş.


Pe lângă amenda pentru depăşirea vitezei legale, Neta Şaptebani s-a mai ales cu o sancţiune şi pentru că  nu purta centură de siguranţă.

Conform ultimei declaraţii de avere a Netei Şaptebani, BMW-ul este una din cele două maşini ale familiei, cealaltă fiind un Mercedes. Cei doi deţin trei terenuri în localitatea Pişchia, în total peste nouă hectare de teren extravilan, şi un teren intravilan în Giarmata de o mie de metrii pătraţi, achiziţionat în 2009. În decembrie anul trecut subcomisarul Cristinel Şaptebani împreună cu Rostasian Mariana au obţinut de la Consiliul Judeţean Timiş un certificat de urbanism pentru un teren din extravilanul comunei Pişchia pentru elaborare PUZ, obţinere avize şi acorduri, scoatere teren din circuitul agricol.

În mod ciudat, declaraţia de avere a şefului Poliţiei de Frontieră Caraş Severin lipseşte de pe site-ul instituţiei, deşi cele ale adjuncţilor sunt postate. Motivul invocat este o problemă tehnică, care va fi remediată luni.

 

 

 

14 COMENTARII

  1. Cum se intampla ca tocmai la hoti sa se strice si sa apara probleme in sistem. presupun ca se pregateste acum si medicul cu certificatul de „acuzatul nu suporta regimul de detentie”

  2. si-au batut joc de niste oameni nevinovati , ei stiind de fapt cum stau treburile , nu li rusine sa sfideze ? pai nici in 100 de vieti un om de rand nu si-ar permite asa o masina si atatea terenuri , de unde sunt? nu se sesizeaza ANI ? sa plateasca fiecare pt ce a facut , ordinarii lumii , cei ma cei au scapat basma curata si mari sefi si fraierii au patit ce-au patit , acuma sa plateasca cine trebuie nu niste oameni nevinovati , e strigator la cer ce se intampla!!!!!!!!!!!! avem incredere in Dumnezeu ca le va rezolva pe toate

  3. Penala asta de saptebani cu x5 si minte de bibilica – neta tricicleta ptr. colegi la cit e nesimtita habar nu are de articolele ce apar despre ea ! A ajuns mai vededa decit era !

  4. Dragos ! Nu trebuie sa sapi prea adinc sa descoperi dedesupturile familiei saptebani ! Mai sunt si altii care au luat si nu au patit nimic si-s bine merci ! Turda,Sturza,Tudorica; Asta din urma facea turele si baga agentii in bratele lu voda,nicsici si brebenoaica! Iar ce e in declaratia de avere nu-i tot una cu realitatea !Succes ! 🙂

  5. frustrat esti bota!ce ai ma cu oamenii?ca te-au facut ca pe prost cu merticariu?asta esti atata poti!probe pt altii sunt?nu cred.inregistrari tel???alea puteau sa vorbeasca la misto nu sunt probe!oricum stie toata lumea ca scrii la comanda stai linistit!

  6. Ma cata ura proletara emana din bojogii vostrii de masculi statuti. Daca conduce bmw seria 5 care este treaba voastra? Pana la proba carecterul legal al averii dobandite primeaza. Daca Saptebani ar fi dobandit averea in mod ilicit sigur ANI fi putut sesiza acest lucru. Asa ca plimbati-va frustrarile proletare prin alte spatii virtuale unde poa se da ceva MOCCA pentru fraieri

  7. Dar cine este aceasta Neta, vre-o vedeta internationala, un om politic de renume, ceva savant de care inca nu am auzit, ce tot aveti cu ea, este o amarita de vamesa ca oricare alta, oare cati vamesi au mai fost opriti de politie, sau cati mai au masini la fel de scumpe, terminati cu prostiile, sunt lucruri mai importante pe care sa le scrieti in articole, oamenii nu au ce pune pe masa, si voi continuati cu asemenea stiri.

  8. hai ca arati cat te duce capul dragose cu artioculul asta
    vezi acum stai prin oras , pitit pe la colturi si cand vezi vreo masina de lux cu soferul amendat,pune-o pe site, sa fim si noi documentati.

  9. Domnule Boţa ai tu aşa o obsesie cu poliţiştii sau esti cam idiot ? Ai ceva personal de impărţit cu Şaptebani de te tot legi de el ? Nu-ţi dai seama că devii obositor şi ridicol ? Mai lasă-ne cu articolele tale de doi lei . Dacă eşti plictisit şi nu mai ai ce să scrii cheamă poliţia şi cere să te inchida . Poate iţi priesc câteva zile la racoare , te-o fi bătut soarele in cap . E regretabil ca o faţă ca a ta nu se află încă în albumul poliţiei , album care dealtfel ar fi încântat de o asemenea figură .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.