„Dimensiunea politică” a scandalului de la pedelişti pentru liberalul Cristian

„Dimensiunea politică” a scandalului de la pedelişti pentru liberalul Cristian

1
DISTRIBUIȚI

Deputatul liberal Horia Cristian a declarat, astăzi, că din punct de vedere politic ” cazul Corescu – bani pentru PDL” este legat de decizia filialei din Timiş de a-l susţine pe Vasile Blaga la ultimul congres. „Acest lucru nu scuză gestul doamnei director care va trebui să răspundă din punct de vedere penal pentru ce este acuzată. A fost demisă de la ITM pe vremea când era ministru liberal la Muncă, dar a câştigat procesul pentru că era în concediu medical când a fost dată afară.


Se vede acum că au fost motive întemeiate pentru demitere”. Horia Cristian a afirmat că „nu va fi aceasta ultima arestare. Vor mai urma şi altele. Probabil că vom a sista şi la schimbări simpatice în structura filialei. A fost o căutare activă”. Deputatul a susţinut că s-a urmărit să se dovedească afacerea cu banii pentru partid, deşi în urma monitorizării „cu siguranţă au apărut elemente despre fapte mult mai grave”, pentru a putea să fie atacată conducerea filialei.

1 COMENTARIU

  1. Niste nenoriciti, inca dorm, spera ca lor bu li se poate intanpla nimik( aviz tuturor sefilor de la deconcentrate care ar tb sa mearga mai des la biserici ca sa li se uite pacateke) In schimb, astialanti de la USL care bat pasul pe loc asteptand sa ajunga la os, sunt si nai disperati sa suga seva…uitand ca cineva acolo le va plati pe toate

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.