Apărare pentru Cornelia Corescu: „practic a făcut trafic de influență pe banii...

Apărare pentru Cornelia Corescu: „practic a făcut trafic de influență pe banii ei” UPDATE 1 Decizia CAT

11
DISTRIBUIȚI

Avocații Corneliei Corescu, fostul șef al ITM Timiș, și ai lui Vasile Medeșan, fostul secretar executiv al PD-L Timiș, arestați în dosarul DNA „bani pentru partid”, au încercat, astăzi, să-i convingă prin toate mijloacele pe judecătorii Curții de Apel Timișoara să le admită recursurile și să-i pună în libertate pe cei doi. Atacul s-a concentrat asupra motivării Tribunalului Timiș care a respins cererea de liberare provizorie sub control judiciar a celor doi pe motiv că ar putea influența martorii, care urmează să fie audiați de instanță. „Nu există nici un element că s-ar încerca lucrul acesta. Nu se face referire la nici o informație concretă. În cazul Corneliei Corescu putem spune că practic a făcut trafic de influență pe banii ei. Nu a primit nici un ban, ci a dat de la ea înapoi. A recunoscut discuțiile din dosar, dar și nu acuzațiile”,  a susținut avocatul Fanu Moca.


Celălalt avocat al Corneliei Corescu, Viorel Pașca, a susținut că decizia tribunalului nu este motivată pentru că se fac referiri la alte temeiuri decât cele care ar fi trebuit și „nu poți să motivezi infracțiunea de omor cu elementele de la infracțiunea de furt”. În cazul lui Medeșan s-a invocat faptul că nu mai are de ce să influențeze probele deoarece și-a recunoscut în fața instanței vinovăția. Ba mai mult, Vasile Medeșan a afirmat că „am colaborat cu procurorii DNA și am adus și probe suplimentare”. De asemenea, s-a invocat că menținerea în arest a lui Medeșan pune în pericol existența firmei Trident pe care o conduce pentru că activitatea a înregistrat un declin în ultima perioadă și „firma are de plătit rate de 70.000 euro la bănci pe creditele de investiții pe care le-a luat. În plus are patru mari proiecte de construcții în derulare care înregistrează întârzieri de când a fost arestat”. Procurorul DNA a cerut respingerea recursurilor considerând că decizia tribunalului este legală. Cei doi inculpați au cerut să fie cercetați în libertate. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli decizia instanței.

UPDATE 1 Curtea de Apel Timișoara a respins cele două recursuri ca nefondate, Corescu și Medeșan rămânând în continuare după gratii.

11 COMENTARII

 1. Cat tupeu pe Medesan asta! Auzi la el, sa fie eliberat pentru ca-i merge prost firma. Cum sa nu mearga prost daca s-a bagat ca oaia la lucrari despre care habar nu are? Medesan junior vine sa inspecteze muncitorii si se uita ca mata in calendar. Cel mai misto e ca la una din lucrarile astea importante banii sunt din fonduri europene! Megaultrasuperdistractiv!

 2. Ce prost Medesan, ce draci i-a trebuit politică, de ce avea nevoie când avea o firmă care îi mergea din plin?
  tRebuie să fii tare prost să faci ce a făcut el, sunt destui şi la PSD şi la PNL. poate or fi deştepţi şi s-or trezi la timp, altfel or să aibă toate şansele să ajungă că Medesan.

 3. Aripa reformata a prostiei PDL-iste se pare ca a fost ciuruită de propriile fapte si cu propriile arme : minciuna si demagogia !!
  Toate au o limită, atât pe pamânt cât si pe plan spiritual. Niciodată minciuna, nedreptatea şi ticăloşia nu vor fi uitate de cine trebuie !!

 4. draga nasica sa mori in puscarie ca m-ai lasat orfan si fara bani si fara sprijinu partidului……ce ma fac acum ca vor sa ma fuxx toti labxxx…..satana sa fie cu tine nasica iubita……..

 5. Si la RATT e implicata „tanti” in toate disponibilizarile cusute cu ata alba. Iar DNA-ul nu stie nimic sau nu vrea sa stie… probabil Ciuhi plateste si la ei sa nu vada.Mai multe despre porcaria de la RATT pe blogul: transportulincomun.blogspot.com

 6. Draga Mousu,
  in primul rand stiu ca esti unul din angajatii Trident….nu va dura mult pana se afla cine esti….pentru gestul tau ,da-mi voie sa iti spun ca esti un ticalos si nemernic,un milog care a venit intr-o zi si a vrut de lucru la Trident si a primit,iar acum te-ai trezit mare cinstit si moral! ….Bai animalule,atata timp cat ai primit de lucru si ti-ai luat salariul tu nu ai dreptul sa judeci si sa comentezi de dl Medesan nimic!!!!!!!!!!!
  Iar legat de fiul dl Medesan,cand ai sa ajungi si tu la studiile si valoarea lui,atunci sa comentezi….tu esti prea mic in lumea asta pentru oameni ca ei,mai tampitule!
  Pun pariu ca nici mucii la nas nu ti s-au uscat!

 7. Stima si respect pentru DNA mai curata din smecherii timisorii ca au acaparat pana si satele anvecinate si iau facut sclavi pt-ru 2-300 de roni cel putin la varias au prostit lumea ampreuna cu Craciunescu de la PSD alt hot comunist ,,, la parnaie cu ei la Gherla sai faca fetite ca bani nu curcula la hoti ci femeile sibiene.. cica are de platit credite .. Domnica ce face .falimentu cine mai ia contracte de la hotii. eventual DNAU,UN AN NOU CU HOTII E PERFECT,PT SMECHER DE PSD HOT,.

 8. Ce tupeu pe sustinatorii lui Medesan sa ameninte pe aici. Sper ca Medesan sa putrezeasca in parnaie pentru ca e un corupt, un comunist si securist ordinar!

 9. vai d le medesan, am observat inca din clasa 1 cand veneati la sendintele fiului dvs. ca sunteti un om viclean.
  Atat eu cat si cornel, suntem profund dezamagiti si cu stoamcul intors, cand ne gandim ca fiul dvs a promovat la Calderon, trecut cu ajutorul banilor furat de la stat bineinteles, alaturi de Frentescu, Olariu si alti ecscroci ordinari. Dar asa e, daca noi profesorii traim mancand paine cu zeama in borcan, trebuie sa ne injosim si sa acceptam mita voastra necurata.

  Fosta diriginta Marinela Vingan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.