Şoferii fără permis, spaima drumurilor

Şoferii fără permis, spaima drumurilor

0
DISTRIBUIȚI

Inconştienţi care se urcă la volan fără a avea permis de conducere au provocat, în acest sfârşit de săptămână, două accidente în Timiş. Sâmbătă seara, în jurul 21,40, poliţiştii au fost sesizaţi de faptul că între localităţile Gelu şi Variaş s-a produs un incident rutier. Din fericire, nu au fost victime. Agenţii au stabilit că totul s-a produs diin cauza şoferului T.Gheorghe, care nu cu mult timp înainte a băut într-un bar din Gelu.


Lucru confirmat şi de „fiolă” – alcoolemie de 0,71mg/l în aerul expirat. Şi asta nu a fost totul, poliţiştii constatând că şoferul nu poseda permis de conducere, autoturismul nu este înmatriculat în circulaţie iar plăcuţele montate pe autoturism sunt false. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru toate cele patru infracţiuni.

Un alt incident s-a petrecut, tot ieri, în Teremia Mică şi a fost sesizat Poliţiei prin 112 – un autoturism care circula pe o stradă laterală a intrat în gardul de sarmă al unui imobil. Poliţiştii au stabilit că la volan s-a aflat F.P.C., de 15 ani, din Teremia Mică. Adolescentul a furat maşina neînmatriculată a comcubinului mamei sale şi a plecat la o plimbare prin sat. La final, acesta s-a ales cu un dosar penal pentru furt şi conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.