Solidaritatea de mucava a pesedistului şef Titu Bojin

Solidaritatea de mucava a pesedistului şef Titu Bojin

5
DISTRIBUIȚI

Îmbrăcat cu haină de piele lungă şi cravată roşie, preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin, a venit şi el prin Piaţa Operei, în această seară.


Ca să plângă de mila pensionarilor şi profesorilor care înfruntau de ore bune frigul pentru a striga din suflet „Jos Băsescu” şi „Noi suntem poporul, tu eşti dictatorul”. Solidaritate cu amărăştenii după ce Bojin a aplicat, ani de zile, întocmai şi la timp a programului de guvernare a lui Emil Boc, cât timp a condus Apele Române Banat, cu sprijinul direct al şefului PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc. De altfel, situaţia sa financiară s-a înbunătăţit cât timp a stat în „opoziţie”. La această oră, Bojin deţine 6 imobile şi o benzinărie în Remetea Mare, trei case în Bucovăţ, o fermă la Paniova cu 200 de hectare, un bloc de garsoniere în Lugoj, câte o benzinărie în Bethausen şi Găvojdia şi este proprietar al Lugomet SA. La acestea se adaugă liniştea dată de faptul că nu a deranjat PD-L nici măcar cu o declaraţie mai dură.

5 COMENTARII

  1. Voi care nu aveti loc de D-ul Bojin , vedeti-va de PDL-ul vostru care fu ra si a furat 7 ani SAPTE a distrus o tara intreaga si a saracit un popor voi PEDELISTI SUNTETI CEL MAI MARE rau care sa nascut PE ACEATA PLANETA.
    D-ul Bojin a facut ceva pentru oameni din Banat , a construit ceva NU adistrus ca voi.
    Concluzie : STATI LINISTITI CA IN CURAND O SA DATI CU SUBSEMNATUL , NU VA IARTA NIMENI !!!!
    NM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.