Două reţele de traficanţi de droguri, anihilate de „Crima Organizată” UPDATE Cine...

Două reţele de traficanţi de droguri, anihilate de „Crima Organizată” UPDATE Cine a fost reţinut

0
DISTRIBUIȚI

Descinderi simultane ale poliţiştilor de la „Crimă Organizată” şi a trupelor speciale de intervenţie, în această dimineaţă,  la 12 locaţii din Timişoara şi Caransebeş pentru reţinerea membrilor a două grupări „înfrăţite” de traficanţi de droguri .

Una dintre grupări aducea amfetaminele din Olanda pentru a le vinde pe piaţa locală cu zece euro pastila. Aceştia vindeau numai „marfă” de calitate – pastile „marca” Mercedes şi Porsche.  Timişorenii se aprovizionau de la membrii grupării din Caransebeş, care sunt cunoscuţi ca şi cămătari. Activitatea reţelei a fost monitorizată de polişiştii de la Antidrog şi procurorii DIICOT, anchetatorii cumpărând în repetate rânduri pastile Ecstasy şi cannabis de la suspecţi. Cea de a doua grupare din care fac parte şapte suspecţi vindea tot ce se cerea pe piaţă – de la etnobotanice la droguri de mare risc pentru clienţii din Reşiţa şi Caransebeş.


Percheziţiile continuă la această oră. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Şase persoane, trei la Timişoara şi trei la Reşiţa, din cele două grupări au fost reţinute şi urmează să fie prezentate, mâine, judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Cel de al şaptelea bărbat – liderul grupării din Caraş Severin – este deja după gratii, fiind condamnat şi aflându-se în Penitenciarul Timişoara. La una dntre percheziţii, poliţiştii de la Antidrog au descoperit că pastilele de ecstasy erau transportate ascunse în fundul dublu al unei cutii de cipsuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.