Nivelul următor

Nivelul următor

13
DISTRIBUIȚI

PRESSALERT.ro trece, de astăzi, la următorul nivel. Cu un nou format şi o echipă mai puternică şi mai determinată. Este pasul firesc pe dragos botacare-l facem după trei ani în care ne-am încăpăţânat să credem că presa de calitate are viitor. Şi nu ne-am înşelat. Dovada cea mai bună este numărul de cititori care a crescut de la an la an. Vă mulţumim şi avem credinţa că meritaţi şi mai mult. Iar pentru aceasta este nevoie de o echipă.


S-au alăturat PRESSALERT.ro Sabina Mihăică, a cărei experienţă de editor se va simţi de acum încolo, Liana Păun, o veterană a investigaţiilor în presa timişoreană, Adriana Mîţ, prima câştigătoare a bursei „Mile Cărpenişan”, Anda Deliu, un jurnalist cu viitor în presa sportivă, şi, nu în ultimul rând, Zoltan Varga, cel mai cunoscut ziarist din vestul ţării în domeniul muzical.

Mai mult înseamnă, în primul rând, mai multă informaţie din toată regiunea de vest – Timiş, Arad, Caraş Severin, Hunedoara-, dar şi ştiri naţionale şi internaţionale, care ne marchează şi ne influenţează vieţile. Mai mult înseamnă noi domenii cărora să le acordăm atenţie – de la social până la sport şi distracţie. Mai mult înseamnă şi mai multe investigaţii şi comentarii la fel de nepupincuriste. Nu ne vom schimba politica editorială care ne-a definit în ciuda presiunilor şi a şicanelor pe care unii zei ai zilei le încearcă. Vom continua să fim la fel. Până la nivelul următor.

 

13 COMENTARII

  1. Avem nevoie de oameni de calitate, bine intentionati, care sa fie de partea adevarului.Avem nevoie de informatie corecta si coerenta.Felicitari PRESSALERT!

  2. Felicitari !!! Sunteti cei mai buni, este meritul vostru sa spun „Asta-i presa adevarata” care a implicat,implica si va implica mereu, risc si incapatanare constructiva!! Bravo!

  3. Maestre DB, deputatul samartinean cornel mircea este in LIBERTATE!?!Trimite niste „sageti”press alert spre Parchetul Timis,poate,poate…

  4. Ildiko Achimescu nu e la voi? Sau ti frica k esti acuzat de gerontofilie? Apropo de Liana Paun, mare investigatoare, e adevarat. Un geniu in domeniu :)) de ale mici nu comentam ca mai au sanse sa se afirme. dragos ia o si pe baba de la PNL sa faceti mia de ani pe redactie. Ai batut palma si cu Mateo si cu Cristestii sa angajezi toti looserii din presa?? Pariu pe 2 litri de lapte ca nu intra comentariu? Gen site securist

  5. intradevar, ati fost si ramineti un luptator neiinfricat si corect in lupta cu contrabanda tigarilor pe frontiera de vest a tarii. Va urmaresc si va apreciez, dar fara sa va supar, ati fost prezent la botezul copilului domnului viceprimar Grindeanu , si acolo era si ofiterul contrabandist Lascu Marcel, sotul agentei Loredana, verisoara primara a sotiei domnului Grindeanu . Dupa acesta sindrofie domnul ofiter contrabandist se lauda ca nu veti mai scrie nimic rau de VAMA jimbolia si nici de Cristinel Sapte Bani care a fost numit sef punct Jimbolia. Asa a fost, domnule Bota, este o simpla intimplare sau neamurile prietenilor va fac mai bun in lupta dumneavoastra cu contrabanda?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.