Un bărbat a murit în vama Nădlac, după ce a fost amendat...

Un bărbat a murit în vama Nădlac, după ce a fost amendat de polițiștii maghiari cu 3.000 de euro

2
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, originar din Hațeg, a murit în terminalul de marfă, la vama Nădlac. Acesta se întorcea, ca pasager vama-nadlac-k6f5gv-thumb-250-0-18într-un TIR, din Franța, de unde cumpărase utilaje agricole. Conform colegului său, șoferul autocamionului, polițiștii de frontieră maghiari au constatat nereguli la regimul de odihnă și l-au amendat pe bărbat cu 800.000 de forinți.


Acestuia i s-a făcut rău și s-a prăbușit, iar medicii ajunși la fața locului nu au mai reușit să-l resusciteze. „Incidentul a avut loc marți seara. Bărbatul care venea din străinătate era pasager în TIR. Acesta a murit în terminalul de marfă din cauza unui infarct miocardic, potrivit unui diagnostic inițial. Corpul bărbatului a fost dus ieri la morgă și autopsiat, apoi ridicat de rude. Astăzi vom afla rezultatele autopsiei și, deci, cauza morții”, a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al IPJ Arad. Potrivit unor surse, bărbatul și șoferul de TIR cu care a călătorit în Franța au condus alternativ, deși primul nu avea carnet de conducere de automarfar.

2 COMENTARII

  1. Autoarea stirii are grave probleme cu logica. Ori articolul e o facatura ori autoarea nu stie ce vorbeste. Adica politistii au amendat pe un pasager fiindca nu se odihnise el suficient???:)) Dragi jurnalisti, are foarte mare dreptate Mircea Badea cand va califica incalificabil. Astia sunteti, niste sfertodocti cu egouri mari.

  2. dupa ce acel sofer roman de camion (bolnav sau obosit) a omorit pe toti romanii din acel microbuz, ungurii nu au voie sa fie vigilenti in a aplica LEGEA? ok, amenda este mare, dar daca toti ceilalti respecta timpul de condus si de odihna de ce nu a respectat si romanul nostru? credea ca e ca in ro, unde te poti intelege cu politia?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.