BCM Danzio înfruntă rivala din Alexandria în etapa intermediară

BCM Danzio înfruntă rivala din Alexandria în etapa intermediară

0
DISTRIBUIȚI

baschet fete olimpia10_resize

”Panterele roz” se află în fața unui nou meci important pentru ocuparea unei poziții în play-off-ul Ligii naționale. Etapa intermediară le aduce la Timișoara pe baschetbalistele de la CSBT Alexandria, mai vechi rivale ale bănățencelor. După înfrângerea zdrobitoare de la Sfântu Gheorghe, fetele de la Danzio își propun să câștige confruntarea de acasă cu echipa din Alexandria. Ambele echipe au câte șapte meciuri pierdute în actuala ediție de campionat, dar regățencele au mai multe victorii, și datorită faptului că au avut mai multe meciuri jucate până în acest moment.

Adversarele de mâine ocupă o poziție de play-off, în timp ce timișorencele se află pe locul 9, dar au jucat în retur doar trei meciuri.


În tur, meciul de la Alexandria a fost primul pierdut de timișorence, care începuseră foarte bine campionatul. La Alexandria însă, elevele lui Dan Ionescu au avut o prestație mediocră și au pierdut la o mare diferență, 71-47. Acestui aspect i se adaugă și rivalitatea dintre cei doi antrenori. De câteva sezoane, Ionescu și Piperea se înțeapă ori de câte ori au ocazia. Echipa din Teleorman are trei americance în componență. Chelsea Lyons este cea mai bună marcatoare, cu 15,3 puncte pe meci, Ashley Arlen este cea mai bună recuperatoare a lor, cu 8,3 puncte pe joc, iar Shanita Arnold este lidera paselor decisive, cu medie de 3,8. De asemenea, româncele Giorgiana Rus și Anca Șipoș au coeficiente bune la eficiență. Fetele de la BCM Danzio se vor reîntâlni și cu fosta lor colega, Raluca Alecu, aucm jucătoare Alexandriei. Meciul se va juca de la 17.30 la Sala ”Constantin Jude”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.