Handbaliștii timișoreni obțin o victorie importantă la Târgu-Jiu

Handbaliștii timișoreni obțin o victorie importantă la Târgu-Jiu

0
DISTRIBUIȚI

HANDBAL05

CSU Poli a salvat onoarea echipelor timișorene în acest sfârșit de săptămână după ce s-a impus cu 21-20 contra Pandurilor din Târgu-Jiu. Alb-violeții au câștigat o partidă dificilă ce le permite să își consolideze locul opt cu trei puncte față de urmăritorii gorjeni și să spere la o poziție superioară după etapa viitoare. În acest meci, Gligore Czari nu a putut conta pe niciun jucător adus în pauza de iarnă. Pe lângă Iulian Halcă, interul cu ruptură de ligamente, nici Milan Torbica și pivotul Ioan Tcaciuc nu au putut juca în Oltenia.

Astfel, fără niciun stângaci de meserie, Poli a reușit să se impună, mai ales că adversarii au încercat să îi anihileze pe Fenici și Grasu.


De data aceasta, echipa a reușit să găsească soluții în atac. În minutul 23, timișorenii conduceau cu 9-7, dar gazdele au revenit în joc. ”Pe finalul primei reprize le-am dat posibilitatea să aibă puțin inițiativa, conducându-ne și la două goluri”, a declarat după meci tehnicianul Gligore Czari. La pauză scorul era 11-10, în favoarea Pandurilor. Poli a revenit însă și grație apărării foarte bune, pe lângă atac, mai ales prin intervențiile portarului Cristian Antonaru, salvatorul finalului de meci. La jumătatea reprizei secunde, Poli conducea cu 19-15, dar erorile de final le-au permis elevilor lui Liviu Andrieș să se apropie. Fără succes însă, iar CSU Poli totalizează 13 puncte și așteaptă următoarea etapa, cu meciul de la Timișoara contra celor de la CSM Ploiești.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.