Ce vor jucătorii de la ACS Poli: „Trebuie să spălăm rușinea înfrângerii...

Ce vor jucătorii de la ACS Poli: „Trebuie să spălăm rușinea înfrângerii cu UTA”

0
DISTRIBUIȚI

 jefnojewrn_resize

ACS Poli va juca sâmbătă primul meci de pe teren propriu din acest retur contra celor de la CS Mioveni. După o săptămână de pauză din cauza programului Ligii a II-a, jucătorii spun că sunt pregătiți să facă un meci mult mai bun decât cel de la Arad.

Adrian Poparadu, unul dintre cei patru căpitani și totodată unul dintre cei mai vechi jucători rămași la echipă din era Iancu, spune că e foarte important ca echipa să câștige după rezultatul și jocul prost de la Arad din urmă cu două săptămâni. ”Va fi un meci greu, contra unei echipe bune a Ligii a II-a, care se află într-o formă bună în acest moment. Ne dorim să câștigăm acest meci pentru a spăla din rușinea înfrângerii cu UTA.


Mioveniul nu cred că mai poate emite pretenții la promovare. Au adus acum un atacant bun, Dragalina, care cred că ne poate pune probleme”, a declarat Poparadu. În retur, echipa din Mioveni a făcut egal în prima etapă pe terenul celor de la FC Bihor, iar în ultima etapă a învins UTA pe teren propriu. Acum, CS Mioveni se află pe locul şase, cu 19 puncte, față de cele 26 ale celor de la ACS Poli.

Din iarnă, Poparadu joacă la mijlocul terenului alături de un alt mijlocaș la închidere care a primit și el banderola de căpitan, Ovidiu Petre. Jucătorul crescut la Poli Timișoara are cuvinte de laudă pentru colegul său mai experimentat. ”Mă simt foarte bine alături de el la mijlocul terenului. Este un jucător cu o experiență mare și o valoare la fel de mare și cu siguranță mă va ajuta foarte mult să fiu lângă el în teren”, a declarat Adrian Poparadu. Meciul cu CS Mioveni se va juca sâmbătă, de la ora 15.00, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.