Noapte de vis cu regele muzicii house spaniole

Noapte de vis cu regele muzicii house spaniole

0
DISTRIBUIȚI

drkucho3

Unul din cei mai cunoscuţi DJ de origine spaniolă, Dr. Kucho, revine în oraşul nostru pentru o petrecere care se anunţă incendiară, evenimentul urmând să se desfăşoare sâmbătă 23 martie, de la ora 23.00, la Heaven Studio.

Pe numele său adevărat Daniel Manzano Salazar, invitatul special al party-ului a devenit cunoscut ca şi producător şi DJ încă din anul 1993 şi a editat de-a lungul anilor peste 300 de melodii.


Printre marile lui hituri se numără „Lies To Yourself“ sau „Can’t Stop Playing“, această piesă staţionând timp de cinci săptămâni pe prima poziţie a topurilor de radio din Olanda. Alte melodii care au făcut vâlvă pe ringurile de dans şi în clasamentele de specialitate au fost „Patricia Never Leaves The House“, „La Luna“,” „La tarde se ha apuesto triste” sau „Doing better without you”. Revista britanică DJ Magazine l-a numit „Regele muzicii house spaniole“, iar în 2003 a pus bazele propriei case de discuri  “Disc Doctor Records”. Biletele de intrare pentru acest eveniment costă 20 lei pentru băieţi, iar reprezentantele sexului frumos au intrarea liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.