Weekend cu Subcarpaţi, Dr. Kucho, Nastia, Bega Blues Band şi o petrecere-maraton...

Weekend cu Subcarpaţi, Dr. Kucho, Nastia, Bega Blues Band şi o petrecere-maraton într-o hală părăsită

0
DISTRIBUIȚI

pressalertparty2

Amatorii de concerte şi petreceri au parte de o ofertă cât se poate de bogată în acest weekend, în care Bega Blues Band aniversează trei decenii de carieră, Setup Venue împlineşte cinci ani de existenţă, iar  Festivalul Underground e la a 16-a ediţie. Printre evenimentele care nu trebuie ratate sub nicio formă în aceste zile se numără Adrenaline Tour (Coma, Implant pentru Refuz, Altar), Infamous Warehouse (petrecere într-o hală părăsită pe strada Pestalozzi), frumoasa DJ-iţă Nastia, spaniolul Dr. Kucho şi lansarea noului album al moldovenilor de la Alternosfera.

Joi, 21 martie. Amatorii de cover-uri au parte de concerte cu The Blues Doctors (Cucaracha Pub), Andi Band (Bunker), Box Office (Life Pub) şi Friends – Live Band (Scottish Pub), în timp ce în celelalte cluburi şi pub-uri au loc party-urile „obişnuite“ de joi.

Vineri, 22 martie. La Filarmonica Banatul, de la ora 19.00, are loc concertul de aniversare a trei decenii de existenţă a celor de la Bega Blues Band, eveniment care îi va avea ca invitaţi speciali pe Moni Bordeianu (solistul vocal iniţial al celebrului grup Phoenix), Aura Twarowska (solistă a Operei din Viena), Alexandra Guţu (violoncelistă-solistă a Filarmonicii Banatul din Timişoara), Liviu Butoi (saxofonist de jazz) şi Mircea Bunea (chitarist de blues). Cea de-a 16-a ediţie a Festivalului Underground începe în Al-Kimia, de la ora 20 cu concerte Arc Gotic, Valerinne, Nomega şi Enviroments (10 lei), iar amatorii de muzică electronică au parte de Infamous Warehouse, într-o hală părăsită din strada Pestalozzi nr.20.


Amatorii de rock au parte de concerte cu Coma, Implant pentru Refuz, Altar şi Era Ticăloşilor la clubul Daos (30 lei), iar iubitorii de folk sunt aşteptaţi la Casa Studenţilor, sala 203, unde va avea loc Marea Adunare Folk. Amatorii de cover-uri au parte de un concert Benson Live la Obsession Club, în timp ce la Bunker va avea loc Wicked Vibez cu invitata specială  Kelley Mak din California. Pentru cei care iubesc muzica techno, la clubul Zambara va avea loc o petrecere marca Nightclubber în cadrul căreia va mixa frumoasa ucraineancă Nastia. La Arad, timişorenii de la The Weekend Band vor susţine un concert caritabil în clubul Flex, iar la club Rocco va avea loc o petrecere Deep House – Progressive House – Tech House.

Sâmbătă 23 martie la Atelierul DIY, de la ora 17.00, are loc Underground Festival No.16 (15 lei), iar iubitorii rock-ului sunt aşteptaţi la lansarea noului album Alternosfera la clubul Daos (20 lei). Cei care preferă jazz-ul au parte de un concert Aquarium Trio la Jazz Office (intrarea liberă), iar pentru amatorii de house la Heaven Studio mixează celebrul spaniol Dr. Kucho (fete liber, băieţi 20 lei). La clubul Play are loc un Fashion Night cu ptrezentarea colecţiei Cameleon by Geanin B, iar cel de-al doilea episod din aniversarea a cinci ani de existenţă a Setup Venue programează un concert live cu Subcarpaţi (15 lei). La Arad în clubul Flex vor concerta On the edge, Class of anathomy, Oana Muntean, Oana Ţogoe şi Sergiu & Raluca (intrarea liberă), la clubul Nerv va avea loc Metal Fest cu recitaluri Gothic (Petroşani), Grimegod (Arad), Argus Megere (Timişoara) şi Blutrina (Timişoara), la Moskeea e petrecere cu Johnny DaMix & Mc Diamz iar la Rennaisance e petrecere cu Cirque de la Nuit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.