Atmosferă de basm la concertul Paulei Seling GALERIE FOTO

Atmosferă de basm la concertul Paulei Seling GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-828694433">

seling (41)

Melomanii timişoreni au fost martorii unui real răsfăţ auditiv aseară la Jazzissimo Lounge, unde Paula Seling cu o voce superbă şi o naturaleţe debordantă,  a reuşit, pe parcursul a două reprize muzicale, să-şi vrăjească asistenţa atât cu piese din repertoriul propriu, cât şi cu preluări bine alese.

Aşa cum era de aşteptat, Paula a reuşit să acapareze atenţia asistenţei încă de la primele acorduri cu piese superbe, care au beneficiat de aplauze cât se poate de sincere. Printre ele s-a numărat şi noul ei single „Pansament“, dar şi o versiune interesantă a piesei Caruso, compusă de Lucio Dalla. Noul single al artistei vorbeşte despre o iubire care ajunge la final, spune o poveste în care suferinţa ia locul bucuriei de a fi împreună cu jumătatea ta şi reprezintă o colaborare cu Marius Moga, cel care în trecut i-a compus piesa „Timpul/La radio se anunţă ploi“.

„Marius Moga e un prieten vechi, l-am admirat foarte tare pentru felul în care ştie să se plieze pe fiecare artist. Încheind un contract cu Cat Music, Dan Popi mi-a sugerat să reiau colaborarea cu Marius Moga. Mi-a plăcut foarte mult ideea şi mi s-a părut incredibil cum poate să sune atât de bine într-o piesă romantică un cuvânt atât de tehnic ca pansament. Piesa creşte pe zi ce creşte. Vom filma un clip la jumătatea lunii mai şi urmează un album, care va cuprinde şi câteva compoziţii proprii. O vreme, am stat în studio gândindu-mă că poate am forţa necesară să ajung în casele oamenilor doar prin intermediul Internetului, dar forţa mea nu e atât de mare şi nu pot muta munţii din loc. Mă bucur că am reuşit să ajung din nou la oamenii care ştiu ce să facă cu muzica mea“, ne-a declarat artista. În ceea ce priveşte starea muzicii româneşti actuale, Paula Seling crede că se consumă foarte multă muzică gratuită. „E mult mai greu să trăieşti azi din muzică. Se consumă foarte multă muzică gratuit. Problema e cu concertele, care sunt din ce in ce mai rar live. Pe vremuri se făceau turnee, dar acum oamenii sunt interesaţi doar de un anumit gen de cultură urbană. Eu sunt optimistă şi sper să nu ajung să mă apuc de altceva“, ne-a declarat solista, care a mai adăugat că pregăteşte pentru viitorul apropiat o nouă piesă numită „Acasă“, care o reprezintă cu totul.

Concertul a făcut parte din seria evenimentelor prilejuite de aniversarea unui an de existenţă a locaţiei. În această seară aici se va desfăşura o seară lăutarească  cu contrabasistul  Mircea Ardeleanu Jr. şi invitaţii Mircea Ardelean Sr. (ţambal) şi violoniştii Radu şi Ilie Vincu, iar sâmbătă un inedit concept propus de Dj Epocs şi Mircea Ardeleanu Jr. la ţambal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.