Fenici și Grasu, pe picior de plecare de la CSU Poli. Ce...

Fenici și Grasu, pe picior de plecare de la CSU Poli. Ce așteptări are echipa pentru meciul cu Universitatea Cluj

0
DISTRIBUIȚI

handbal csupoli02

CSU Poli joacă sâmbătă ultimul meci acasă și penultimul din Liga națională de handbal masculin, contra ”lanternei roșii” Universitatea Cluj. După un nou sezon slab, alb-violeții sunt obligați să învingă în fața propriilor suporteri. Cum sezonul se apropie de final, se anunță deja și primele plecări, iar golgheterul Andrei Grasu are mari șanse să părăsească Timișoara.

Poli are de luat o revanșă în fața clujenilor, care i-au învins în mod neașteptat în tur cu 27-20. Timișorenii încă mai speră la locul șase la final de campionat, deși Reșița este cu doi puncte în fața lor. Cărășenii joacă etapa aceasta la Ploiești și în ultima etapă au meci dificil cu Bacăul. Antrenorul Gligore Czari spune că orice este posibil, chiar dacă Poli joacă în ultima etapă la Constanța. ”Sâmbătă avem de luat o revanșă, în tur am făcut un joc nu foarte strălucit la Cluj și, din păcate, am pierdut. Ne dorim foarte mult să câștigăm, jucăm contra unei echipe care este, practic, retrogradată, va juca dezinvolt, iar de obicei, acestor echipe le cam iasă jocul. Sper să nu facem noi o surpriză neplăcută, jucătorii să fie conectați la joc.


Teoretic, din două jocuri mai putem face 4 puncte și urca pe locul 6, în prima jumătate a clasamentului. Se poate întâmpla orice cu Reșița, pentru că Ploieștiul mai speră la evitarea retrogradării. Este ultimul joc în această stagiune la noi acasă și vrem să lăsăm o impresie bună publicului. Dacă jucăm bine, putem face și spectacol, eu îmi doresc foarte mult asta, am și lucrat câteva elemente la antrenament pentru asta”, a declarat Gligore Czari. Torbica și antonaru nu vor juca deoarece au degetele în ghips, iar până la meci se încearcă să fie recuperat Săahic

Pleacă „vedetele”

Interul Andrei Grasu ar putea părăsi Politehnica după numai un sezon. Grasu a revenit la Timișoara în această vară după patru sezoane petrecute la Universitatea Cluj. Deși este golgheterul campionatului, cu 142 de reușite, Grasu pare decis să nu mai rămână în Banat. Site-ul www.emaramures.ro  a anunțat săptămâna trecută că Grasu a semnat cu Minaur pentru doi ani. Băimărenii sunt aproape de revenirea în prima ligă după doi ani și se întăresc pentru sezonul viitor. Grasu nu a vrut săspună clar că pleacă, dar a spus că el a decis deja unde va juca în sezonul viitor. ”Prefer să nu vorbesc despre lucrurile astea acum, după ce se termină campionatul, cu cea mai mare plăcere. Acum ne concentrăm la meciul care urmează. Da, normal că am luat o decizie deja, oricine își cunoaște viitorul apropiat”, a spus Andrei Grasu despre plecarea la Minaur.

Astăzi, site-ul www.handbalvolei.ro a anunțat că și căpitanul Cristian Fenici a semnat tot pe doi ani cu Știința Bacău, vicecampioana din sezonul trecut, pregătită de selecționerul naționalei, Eliodor Voica. Plecările celor doi oameni de bază vin oarecum surprinzător tocmai acum, când primăria a decis să se asocieze și cu echipa de handbal și să dea mai mulți bani. În realitate, lucrurile nu sunt deloc atât de surprinzătoare, pentru că în ultimii ani singura politică ”motivațională” a conducerii echipei de handbal a fost tăierea salariilor jucătorilor și inexistența primelor de joc. Se pare că Grasu și Fenici s-au săturat de aceste lucruri și, foarte probabil, și alți jucători vor pleca de la poli din același motiv.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.